Info

29. april 2021.29. apr 2021.
Suzbijanje larvi komaraca
SAOPŠTENjE ZA MEDIJE KABINETA NAČELNIKA MAČVANSKOG UPRAVNOG OKRUGA

Suzbijanje larvi komaraca

Mačvanski upravni okrug je predložio tri lica koja će pratiti realizaciju monitoringa i suzbijanja larvi komaraca, koja su i prethodne dve godine angažovana u ovom Projektu
Suzbijanje larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije-Centralna Srbija, a samim tim i Mačvanskog upravnog okruga, sprovodiće se i u 2021. godini.S tim u vezi načelnik Mačvanskog upravnog okrug Vladan Krasavac, izdao je sledeće saopštenje:

Lokalne samouprave u Mačvanskom upravnom okrugu će biti blagovremeno obaveštene o budućim aktivnostima


“Imajući u vidu značaj sprovođenja Programa za suzbijanje larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije-Centralna Srbija, Tim Vlade Republike Srbije za jedinstveno sprovođenje aktivnosti suzbijanja komaraca ponovo je odredio Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave za nosioca ativnosti sprovođenja potrebnih mera za suzbijanje larvi komaraca za 2021. godinu, s obzirom na uspešno sprovedene mere u 2019. i 2020. godini. Ova aktivnost je posebno važna u situaciji epidemije virusa Covid-19 i opšteg interesa zaštite stanovništva od zaraznih bolesti na području Republike Srbije. Mačvanski upravni okrug je predložio tri lica koja će pratiti realizaciju monitoringa i suzbijanja larvi komaraca, koja su i prethodne dve godine angažovana u ovom Projektu. Lokalne samouprave u Mačvanskom upravnom okrugu će biti blagovremeno obaveštene o budućim aktivnostima, merama koje će biti sprovođene i terminima obavljanja radnji u sklopu postupka suzbijanja larvi komaraca, u cilju blagovremenog obaveštavanja građana o sprovođenju tretmana”.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

17. jun 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa