29. april 2021.29. apr 2021.
Suzbijanje larvi komaraca
SAOPŠTENjE ZA MEDIJE KABINETA NAČELNIKA MAČVANSKOG UPRAVNOG OKRUGA

Suzbijanje larvi komaraca

Mačvanski upravni okrug je predložio tri lica koja će pratiti realizaciju monitoringa i suzbijanja larvi komaraca, koja su i prethodne dve godine angažovana u ovom Projektu
Suzbijanje larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije-Centralna Srbija, a samim tim i Mačvanskog upravnog okruga, sprovodiće se i u 2021. godini.S tim u vezi načelnik Mačvanskog upravnog okrug Vladan Krasavac, izdao je sledeće saopštenje:

Lokalne samouprave u Mačvanskom upravnom okrugu će biti blagovremeno obaveštene o budućim aktivnostima


“Imajući u vidu značaj sprovođenja Programa za suzbijanje larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije-Centralna Srbija, Tim Vlade Republike Srbije za jedinstveno sprovođenje aktivnosti suzbijanja komaraca ponovo je odredio Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave za nosioca ativnosti sprovođenja potrebnih mera za suzbijanje larvi komaraca za 2021. godinu, s obzirom na uspešno sprovedene mere u 2019. i 2020. godini. Ova aktivnost je posebno važna u situaciji epidemije virusa Covid-19 i opšteg interesa zaštite stanovništva od zaraznih bolesti na području Republike Srbije. Mačvanski upravni okrug je predložio tri lica koja će pratiti realizaciju monitoringa i suzbijanja larvi komaraca, koja su i prethodne dve godine angažovana u ovom Projektu. Lokalne samouprave u Mačvanskom upravnom okrugu će biti blagovremeno obaveštene o budućim aktivnostima, merama koje će biti sprovođene i terminima obavljanja radnji u sklopu postupka suzbijanja larvi komaraca, u cilju blagovremenog obaveštavanja građana o sprovođenju tretmana”.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa