6. maj 2021.6. maj 2021.
foto: kk soko

foto: kk soko

FUDOKAN KARATE: LIGA Srbije

Sokolovi uspešni

U prvom kolu Fudokan lige Srbije nedavno organizovanom u Šapcu (organizator KK Kaišin Šabac), takmičari majurskog „Sokola“ ostvarili su dobre rezultate.

Majurci su nastupili sa 19 takmičara. Petković Anđela je osvojila zlato u katama dok je njena mlađa sestra Lena osvojila dva treća mesta u prikazu tehnika i katama. Lazarević Petar, najmlađi učesnik takmičenja bio je treći u katama.

Pantić Marija je u prikazu tehnika osvojila bronzanu medalju, a Rogulja Dražen srebro u katama. Filipović Nikola je osvojio bronzanu medalju u katama dok je njegov mlađi brat Ivan u istoj disciplini osvojio srebro, a u prikazu tehnika bronzanu medalju. Jakovljević Angelina je bila treća u prikazivanju tehnika, kao i njen brat Mladen koji je u katama bio uspešniji i zauzeo drugo mesto. Jevtić Ognjen je bio treći u katama, a talentovani Lazar Kruška je zauzeo drugo mesto u istoj disciplini. Soko je nastupio i sa kata timovima.

Pantić Anastasija, Pantić Marija i Marković Andrea su se okitile srebrom a Sarić Ana, Sarić Vanja i Jakovljević Angelina su zauzele treću poziciju. Najstariji aktivni takmičar na svetu, profesor Toma Kojić, trener KK Soko bio je najbolji među veteranima i doprineo da Majurci osvoje ukupno 16 medalja.
KK Soko

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa