13. maj 2021.13. maj 2021.
Potvrda značaj  prethodnog rada
MIROLjUB NIKOLIĆ IZABRAN ZA ČLANA ZAJEDNIČKOG KONSULTATIVNOG ODBORA

Potvrda značaj prethodnog rada

Ovaj izbor znači mnogo meni, ali i organizaciji na čijem sam čelu. Izbor je vršen na osnovu glasova organizacija iz čitave Srbije i na osnovu toga se video kredibilitet i značaj svega što smo radili tokom svih ovih godina
Miroljub Nikolić, direktor Karitasa Šabac, izabran je za člana Zajedničkog konsultativnog odbora, koji je sastavljen od predstavnika Evropskog ekonomskog i socijalnog komiteta i organizacija civilnog društva i socijalni partnera iz Republike Srbije. Kandidate za članstvo predlagale su i birale organizacije civilnog društva.

-Ovaj izbor znači mnogo meni, ali i organizaciji na čijem sam čelu. Izbor je vršen na osnovu glasova organizacija iz čitave Srbije i na osnovu toga se video kredibilitet i značaj svega što smo radili tokom svih ovih godina i poziciju koju smo zauzeli u oblasti u kojoj radimo. Imajući u vidu da se Republika Srbija približava Evropskoj uniji, verujem da je ovo telo vrlo važno za donošenje mera koje mogu da imaju uticaj na ekonomski i socijalni razvoj naše zemlje. Verujem da ću moći da dam doprinos i učinim sve što je u mojoj moći da opravdam poverenje kolega iz sektora u kom radim, rekao je Miroljub Nikolić.
Pored Nikolića, koji je izabran u oblasti socio-ekonomskog razvoja, u Zajednički konsultativni odbor izabrani su i Katarina Golubović iz Komiteta pravnika za ljudska prava – Jukom i Nataša Đereg, iz Centra za ekologiju i održivi razvoj, u oblasti zaštite životne sredine, poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Proces izbora koordinirali su Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja...

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa