Info

13. maj 2021.13. maj 2021.
Realizacija projekta po usvajanju Prostornog plana
Skupština Privrednog društva “Spomen kompleks za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti i drživi razvoj Cera-Spomen kompleks Cer”

Realizacija projekta po usvajanju Prostornog plana

U petak 07. maja 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova održana je Prva redovna sednica Skupštine Privrednog društva “Spomen kompleks za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti i održivi razvoj Cera-Spomen kompleks Cer”d.o.o. Šabac u 2021. godini. Sednica je održana u sedištu Privrednog društva u Šapcu, ulica Karađorđeva broj 1, prvi sprat. Prvoj sednici su prisustvovali , pored direktora Radovana Lukića, načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac, Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Nerić, Slobodan Simić, predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović, pomoćnik predsednika opštine Bogatić Matija Milovanović, pomoćnik gradonačelnika Loznice Ljubinko Đokić, zamenik predsednika opštine Vladimirci Milorad Milinković i predstavnik opštine Koceljeva, Vladan Janković.
Nakon što je konstatovano da postoji kvorum za rad Skupštine, usvojen je dnevni red predložen za prvu redovnu sednicu Privrednog društva.
Zapisnik sa sednice Skupštine koja je održana 11. juna 2020. godine, jednoglasno je usvojen od strane prisutnih učesnika.
Izveštaj o radu direktora Privrednog društva za prethodnu 2020. godinu prezentovan je i obrazložen od strane direktora Radovana Lukića i jednoglasno usvojen, kao i Izveštaj o finansijskom poslovanju Privrednog društva za 2020. godinu.
Na kraju je doneta Odluka o usvajanju poslovnog i finansijskog plana Privrednog društva za 2021. godinu.
Zaključeno je da se potpuniji rezultati u realizaciji ovog Projekta mogu postići nakon usvajanja Prostornog plana područja posebne namene planine Cer i stavljanjem epidemiološke situacije pod određeni zadovoljavajući nivo kontrole.
O budućim aktivnostima vezano za rad Privrednog društva “Spomen kompleks za očuvanje kulturno-istorijskih vrednosti i održivi razvoj Cera-Spomen kompleks Cer”d.o.o. Šabac u 2021. godini javnost će biti blagovremeno obaveštena.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa