20. maj 2021.20. maj 2021.
foto: vecteezy

foto: vecteezy

TEKVONDO: PIONIRI I JUNIORI

Šapčani uspešni

Na Prvenstvu Srbije u tekvondou za pionire i juniore nastupilo je 719 boraca iz 54 kluba. Sva tri ovdašnja kluba imala su svoje predstavnike i ostvarila dobre rezultate.

Šampioni Srbije u A kategoriji među pionirima postali su: Pavle Marković i Vanja Urošević (Viner Čivi), dok su među juniorima na najviše postolje se popeli Vuk Matić i Nemanja Ilić (Viner Čivi).
Vicešampioni su kod piniora: Katarina Mitrović, Milica Mitrović, Natalija Marković i Pavle Obradović (svi Šabac); Lazar Ilić, Ignjat Ivanović, Petar El Rabadi, Marko Mirković, Marko Gajić (Viner Čivi), a kod juniora: Marko Mihailović, Stefan Ivanović, Uroš Belanović, Žarko Krajišnik (Šabac) i Mateja Ivanović (Viner Čivi).

Bronzu A klase zaslužio je Stefan Veselinović, pionir TK „Šabac“.
U B klasi: Dušan Spasojević i Dunja Ilijevski (Letnjikovac); Mateja Lukić (VČ); Petar Obradović, Sara Ilić, Dunja Makević i Mihailo Vasić (Šabac) osvojili su prva mesta. Druga su pripala Karađorđu Aleksiću i Jeleni Marjanović (Viner Čivi); Jeleni Đurić i Sari Avramović (Šabac), odnosno bronze: Veljko Stefanović, Novak Sundać i Maša Radović (Letnjikovac); Andrej Aličić, Saša Stanimirovići i Jovana Čolić (Šabac).

Ekipno, Viner Čivi je drugi u muškoj juniorskoj i muškoj pionirskoj konkurenciji, treći sveukupno među pionirima. Šabac je peti u muškoj juniorskoj konkurenciji.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa