20. maj 2021.20. maj 2021.
Da balkon zablista
Tečna đubriva za vaše izvanredne biljke na terasi ili u vrtu

Da balkon zablista

Plantella Cvet je jedinstveno đubrivo na tržištu, uz hranjiva obogaćeno je i organskom komponentom iz morskih algi kao i sa 11 vitamina koji aktiviraju bujno cvetanje do jeseni. Koristi se trećina merice-čepa, ili 15 ml na dve litre vode. Kao rezultat dobićete formiranje više cvetnih pupoljaka, biljka će bolje podnositi sušu i biće jedrija, dok će cvet biti intenzivnije boje
Predstoji nam vreme uređenja bašti i blakona. Koje cveće odabrati, kako ih kombinovati i na kraju kako cveća treba negovati da Vaš balkon zablista.

Jednostavna upotreba
Plantella ima u svom asortimanu visokokvalitetna tečna đubriva za sve vrste biljaka sa dokazanom učinkovitošču. Možete se odlučiti da na svom balkonu ili terasi gajite biljke koje cvetaju, šarmiraju lepim lišćem , ili da gajite saksije sa citrusima, a neki od vas će odabrati da svoj balkon ukrase orhidejama. Za šta god da se odlučite, Vaše biljke možete prihraniti Plantella tečnim đubrivima. Laka su za upotrebu – količinu đubriva doziramo čepom kao mericom.

Sadnja muškatli
U saksije i posude za cveće posaditi muškatle, a pri sadnji koristite Plantella specijalno đubrivo za muškatle sa sastavom NPK 6-5-10 i mikroelementima. Tečno đubrivo osigurava bujno cvetanje u jakrim bojama, podstiče pravilan razvoj korena i jača otpornost na stres.



Vitamini i aktivatori cvetanja
Nakon 3 – 4 nedelje letnje cveće potrebno je dohraniti jednom nedeljno. Plantella Cvet je jedinstveno đubrivo na tržištu, uz hranjiva obogaćeno je i organskom komponentom iz morskih algi kao i sa 11 vitamina koji aktiviraju bujno cvetanje do jeseni. Koristi se trećina merice-čepa, ili 15 ml na dve litre vode. Kao rezultat dobićete formiranje više cvetnih pupoljaka, biljka će bolje podnositi sušu i biće jedrija, dok će cvet biti intenzivnije boje. Zbog sastava aminokiselina i vitamina cvetnice će biti otpornije na bolesti i insekte, ali i na niske i previsoke temperature. Ako imate pretežno zelene balkonske biljke upotrebite Plantella List, koji podstiče zdrav rast korena i blistavo zeleno i zdravo lišće, nahranjeno vitaminima i algama. Istraživanjem u nezavisnim laboratorijima dokazano je, da će se nakon 1. meseca prihranjivanja Plantella Cvetom pokazati 30% više cvetnih izdanaka. Plantella Cvet i List omogućuju do 50% veće razrastanje korena nego obična đubriva na tržištu.

Citrusi ili orhideje
Ako više volite mediteranski vrt na balkonu, trebaće vam Plantella Specijalno đubrivo za citruse za ubrzan rast, cvetanje i rodnost sa posebno prilagođenim sastavom NPK 10-5-15 i dodacima. Povoljno deluje na rast, cvetanje i proizvodnju šećera , kao i na bogat rod.
Za ljubitelje orhideja - raskošna cvetajuća orhideja može se postići i održavati sa Plantella Specijalnim đubrivom za orhideje. Dovoljno je da 10 ml đubriva doziramo jednostavno poklopcem u 1l vode i time zalijemo substrat. Biljka će dobiti više cvetnih izdanaka, a redovna prihrana osigurava brojne cvetove i bujnije cvetanje.

PR

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa