Info

27. maj 2021.27. maj 2021.
Sabac.rs

Sabac.rs

PREDSEDNIK VUČIĆ U DOBRIĆU

NOVI PROJEKTI ZA ŠAPČANE

Svojim dolaskom u Dobrić, predsednik Vučić obećao je nastavak radova na putnoj infrastrukturi, ali naglasak je na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži
Predsednik Republike Aleksandar Vučić, zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem, u subotu je posetio selo Dobrić. Nedavno je na ovom delu teritorije grada Šapca asfaltirana deonica puta Šabac – Bogosavac – Dobrić – Culjković – Radovašnica u dužini od 19,2 kilometra. Ova investicija vredna je 366 miliona dinara i finansirana je sredstvima Puteva Srbije.

investicija vredna je 366 miliona dinara i finansirana je sredstvima Puteva Srbije


Prilikom posete, predsednik Vučić obećao je izgradnju puta kroz Maove u dužini od 3,3 kilometra, izradu projekta kanalizacione mreže, čija će pokrivenost sa prvobitno planiranih 60 odsto biti uvećana na 80 odsto područja grada Šapca, a otpočeće i priprema projekta za širenje vodovodne mreže. Predsednik Vučić istakao je da će se raditi kompletan asfalt, najbolji moguć, i da sadašnja Srbija mora da se razlikuje od one u kojoj je postojalo krpljenje rupa na putevima. Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić zahvalan je predsedniku Vučiću na poseti i nesebičnoj podršci koju pruža građanima Srbije.

Sabac.rs


,,Saradnja sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ministrima u Vladi Republike Srbije intenzivirana je u poslednjih nekoliko meseci. U rekordnom vremenu i vrhunskim kvalitetom urađen je put na deonici Šabac – Bogosavac – Dobrić – Culjković – Radovašnica u dužini od 19,2 kilometra, i to je tek početak.
Svojim dolaskom u Dobrić, predsednik Vučić obećao je nastavak radova na putnoj infrastrukturi, ali naglasak je na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.
Sabac.rs

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa