27. maj 2021.27. maj 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Grad sufinansira investiciono održavanje stambenih objekata na seoskom području

Gradsko veće Grada Šapca održalo je 16. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik dr Aleksandar Pajić, a na dnevnom redu našlo se 11 tačaka.

Većnici su jednoglasno usvojili predlog rešenja o obrazovanju Privrednog saveta Grada Šapca i predlog odluke o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju stambenih objekata na seoskom području.

Formiran je Privredni savet u čijem sastavu se nalaze predstavnici renomiranih kompanija, uspešni privrednici, kao i predstavnici Grada Šapca i Gradske uprave. Milenca Srećković direktorka “Seta d.o.o” imenovana je za predsednika Privrednog saveta.

Predstavljen je i programa o učešću Grada Šapca u projektu o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti investicionog održavanja i unapređenja svojstava stambenih objekata. Grad Šabac će učestvovati u sufinansiranju projekta Ministarstva rudarstva i energetike u visini od pet miliona dinara, kako bi omogućio stanovnicima seoskih domaćinstava da dobiju bespovratna sredstva za zamenu stolarije. Ovim projektom finansiraće se sanacija stambenih objekata, krovova, fasada, zamena spoljašnjih vrata i prozora, termička izolacija zidova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa