27. maj 2021.27. maj 2021.
tk letnjikovac

tk letnjikovac

TEKVONDO: SENIORSKO PRVENSTVO

TRI ŠAMPIONA SRBIJE

Šabački tekvondo dobio je tri šampiona Srbije na naedavnom Prvenstvu države za seniore priređenom u Beogradu. Nastupila su sva tri kluba iz našeg grada i svaki je dao po jednog momka boljeg od svakog u svojoj kategoriji.

tk šabac


Sortirajući od težinski najlakše kategorije, Mateja Ivanović (TK Šabac), nedavno jedini predstavnik grada na Evropskom prvenstvu, potvrdio je kvalitet osvajanjem nove titule u kategoriji do 54 kg. U polufinalu je savladao rivala iz Letnjikovca Stefana Trifunovića, a potom u finalu člana Feniksa Stefana Stojanovića.

tk viner čivi


Među borcima do 68 kg izdvojio se zlatnom medaljom i kroz tri pobede, Lazar Dragojević (TK Viner Čivi). Lazar je savladao u četvrtfinalu Nikolu Bajića (Imperium), potom u polufinalu Miloša Mihailovića (Galeb), a u finalu Dušana Božanića (Imperium).

Ivan Karajlović (Letnjikovac) je ponovo najbolji u Srbiji u kategoriji do 80 kg. On je do zlata stigao pobedama nad Stefanom Jovanovićem (Galeb), Dimitrijem Jovanovićem (Naisus) u polufinalu i Milošem Golubovićem (Azija) u finalu. Ekipa Letnjikovca je osvojila još tri medalje. Viktor Puškić je poražen u finalu i doneo je srebro, dok su Trifunović Stefan, već pomenuti i Vanja Mićić stigli do bronze.
Ekipno, Letnjikovac je treći u kategoriji seniora, Viner Čivi četvrti, a Šabac peti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa