6. oktobar 2011.6. okt 2011.
RAZGOVOR SA PREDSEDNIKOM OPŠTINE MALI ZVORNIK MIODRAGOM LAZIĆEM

DRINA - ŽIVOT ZNAČI

U Malom Zvorniku, energični predsednik opštine Miodrag Lazić u prvi plan stavlja radove u naselju Vile i ulici Nikole Tesle, gde je uz pomoć Hidrocentrale ulažemo 128 miliona dinara a zanimljivost je da su stanovali graditelji ovog objekta, i da je i sada to jedno od najlepših naselja u opštini. Tu je i Hotel “Drina Rojal“ koji je otvorio gospodin Dragan i gde će se uposliti 80 radnika. Aktuelna je saradnja sa italijanskom firmom gde će hleb naći novih 50 radnika.
Prvi čovek opštine Mali Zvornik zrači energijom koja opčinjava. Iz reči u reč odaje utisak domaćina koji itekako zna šta hoće, a radi se o velikim poslovima za neveliku opštinu kojoj ton daje Hidrocentrala.
- U 2011. godini smo planirali u infrastrukturu 6,5 miliona dinara, a u Amajiću smo utrošili 2,7 miliona. Vredno istaći je da smo od grada Beograda dobili 4 miliona dinara, i da smo u srednju školu uložili 90.000 a, u osnovnu 160.000 dinara, počinje svoj osvrt na urađeno gospodin Lazić.
Postoje planovi i za Veliku Reku, a ponosni smo na manifestaciju održanu iskrajem septembra pod imenom “Somovijada“ a, bila je tu i regata. Bogato i lepo za prostor koji je oslonjen o Drinu koja nam istinski život znači.
- Imali smo naravno i problema u regulisanju prostora koji nisu mogli trpeti saobraćaj ogromnog intenziteta, a to smo rešili poslom vrednim oko 10 miliona dinara. Značajno je da smo se sa putevima Srbije upustili u rekonstrukciju puta 217-A od centra do Radaljske banje od 4,7 kilometara, a izvođač će biti preduzeće za puteve Valjevo, dodaje predsednik opštine i nastavlja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa