Info

3. jun 2021.3. jun 2021.
DRUGAČIJI OD DRUGIH
GRADONAČELNIK PAJIĆ POSETIO SANI GRUP

DRUGAČIJI OD DRUGIH

U proteklih godinu dana, kompanija Sani Optik obavila je preko 50.000 besplatnih pregleda vida i sluha, servisiranja i podešavanja optičkih i slušnih pomagala. Otvorila je 13 novih centara za vid i sluh, što je omogućilo više od 100 novih radnih mesta. U maloprodajnoj mreži Sani Optik-a radi preko 300 eksperata za vid i sluh, a taj trend će se, po svemu sudeći, nastaviti
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i član Gradskog veća za privredu Živan Bajić u ponedeljak su posetili kompaniju Sani Optik da lično upute čestitke menadžmentu ove kompanije za osvojenu Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert. - Za nas je izuzetno važno da imamo što više uspešnih kompanija koje će zapošljavati naše sugrađane i tako uticati na poboljšanje standarda na teritoriji Grada. Čestitam vam na odličnim poslovnim rezultatima koje nižete i želim vam da nastavite da ređate uspehe i širite svoje kapacitete. Gradu Šapcu su svi privrednici podjednako važni, bez obzira da li su u pitanju domaće ili strane kompanije. Zbog toga ćemo pokušati da pomognemo, ali i da iniciramo dalji razvoj i budemo oslonac i podrška šabačkoj privredi, rekao je gradonačelnik Pajić.

"Glas Podrinja"


Kompanija Sani Grup osnovana je 1990. godine sa sedištem u Šapcu. Danas ima više od 500 zaposlenih. Poslovna strategija ove kompanije temelji se na pet stubova biznisa: međunarodni transport, Sani Optik, Sani Sluh, ovlašćeni Bosh Car servis i nekretnine.


U proteklih godinu dana, kompanija Sani Optik obavila je preko 50.000 besplatnih pregleda vida i sluha, servisiranja i podešavanja optičkih i slušnih pomagala. Otvorila je 13 novih centara za vid i sluh, što je omogućilo više od 100 novih radnih mesta. U maloprodajnoj mreži Sani Optik-a radi preko 300 eksperata za vid i sluh, a taj trend će se, po svemu sudeći, nastaviti.
- U jednom od ranijih ciklusa za dodelu nagrada za društveno odgovorna poslovanja kompanija Sani Grup i Sani Optik su nagrađeni. Kada imate situaciju da u dužem vremenskom periodu dobijate nagradu za društveno odgovorno poslovanje, onda imate veću odgovornost. Trudimo se da svaki dan poslujemo vodeći računa najpre o svojim zaposlenima, potom o široj društvenoj zajednici i zaštiti životne sredine. I dalje ćemo davati sve od sebe, da budemo drugačiji od kompanija koje posluju u našoj branši i na taj način pokažemo drugima kako treba da se radi, poručila je Vesna Stojaković, direktor prodaje i marketinga.
M.F.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa