3. jun 2021.3. jun 2021.

Izveštaj sa borilišta

Stanković vicešampion
Dušan Stanković, mladi bokser nedavno osnovanog Boskerskog udruženja „Šabac“ osvojio je drugo mesto na na Prvenstvu Srbije u Lazarevcu. U kvalitetnom žrebu, Stanković je stigao do finala gde ga je porazio iskusniji rival iz Subotice. Meč je odlučen na poene, a kako nam je pojasnio posle meča njegov trenemr Dragoljub Stanković, Dušan se u finalu borio i sa povređenom šakom.

Arijanu srebro
Mlađi pionir Rvačkog kluba „Vitez“ Arijan Alija od vikenda je zvanično drugi rvač svoje kategorije. Na državnom prvenstvu u Senti, izborio je plasman u finale gde je doživeo prvi poraz. Damnjanović, Tripković, Gavrić i Petrović su izgubili odlučujuće borbe za medalje. Nastupilo je 103 rvača iz 21 kluba.

Jedanaest odličja
Predstavnici Karate kluba „Šabac – Fuđimi“ zaslužili su 11 medalja na turniru „Titelski pobednik“. Borce je dao 31 klub iz Srbije i Republike Srpske. Andrea Marković i miks kata tim (Ružić, Milovanović, Stošić) postali su šampioni. Sofija Teodorović i Sara Stošić su stigle do srebra, dok su bronze osvojili: Anđela Ružić dve, Živko Milovanović dve, Viktorija Gavrić, Ana Bojić i Sara Stošić. Sledi Prvenstvo Srbije.

Uspešni Šapčani
Šabačka sekcija brazilske MMA i BJJ „Sekutor Neves“ osvojila je četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i tri bronzane na turniru „Beogradski masters“ priređenog u prestonici u nedelju. Pomenuti rezultati svrstali su Šapčane na visoko deveto mesto ekipnog plasmana.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa