10. jun 2021.10. jun 2021.
poseta zamenika predsednika opštine vladimirci milorada milinkovića, opštini leposavić i kamenici na kosovu i metohiji

poseta zamenika predsednika opštine vladimirci milorada milinkovića, opštini leposavić i kamenici na kosovu i metohiji

POMOĆ KOSOVU I METOHIJI

Bratska atmosfera u Leposaviću

Pokloni su podeljeni u OŠ Lešak a ovenčana i obećanjima nove pomoći, već koliko ko može
Tri godine neguje opština Vladimirci posetu Kosovu i Metohiji i mestu Leposavić. I ovog puta zamenik predsednika Milorad Milinković je predvodio ekipu koja je išla u pohod da pomogne braći:
Odneli smo laptop u vrednosti od 50 hiljada dinara i jedno dečije sanjarenje pretvorili u stvarnost. Raduje me što smo bili u odabranom društvu koje su činili gradovi Beograd i Užice i osamnaest opština. Posebno je bio dirljiv gest predsednika Srbije gospodina Aleksandra Vučića koji je poklonio mobilne telefone deci najugroženijoj i gledati radost koja se teško može opisati, bio je prezadovoljan Milinković.

U toploj atmosferi prijema koji samo braća mogu prirediti ostaje za pamćenje tim domaćina na čelu sa predsednikom opštine Leposavić Zoranom Todićem i čovek široke ruke Miodrag Radovanović iz Ibarske Kamenice koji je značajno pomogao građenju crkve u ovom mestu. Podsećamo da je i opština Vladimirci pomogla sa 50 hiljada dinara. Pokloni su podeljeni u OŠ Lešak a ovenčana i obećanjima nove pomoći, već koliko ko može.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa