10. jun 2021.10. jun 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

ODRŽAN PETI TUNINGSHOW U ŠAPCU

Rekordan broj učesnika i dobro raspoloženje

Brojna takmičenja, obuke, razmene iskustava i poligon spretnosti koji su specijalnost tzv. “tjunerima”, bili su razlog više za dobro raspoloženje
Celodnevni program za ljubitelje četvorotočkaša Tuning Show u nedelju je na Starom gradu u Šapcu okupio ljude iz celog regiona. Učesnici iz gotovo svih zemalja bivše Jugoslavije, petu godinu za redom dolaze u Šabac, kako kažu, mesto prijateljstva kako bi na jednom mestu uživali u pravom auto šou spektaklu.

Peti po redu TUNINGSHOW okupio je rekordan broj učesnika, a loše vreme nije bilo znak i za loše raspoloženje. Naprotiv, brojna takmičenja, obuke, razmene iskustava i poligon spretnosti koji su specijalnost tzv. “tjunerima”, bili su razlog više za dobro raspoloženje.

-I ove godine podršku ovoj manifestaciji, pružila je Turistička organizacija grada Šapca u čijem kalendaru manifestacija se nalazi Tuning Show koji na jedan afirmativan način Šabac stavlja na automoto kartu Srbije kroz promotivne sadržaje automobilizma i bezbednosti u saobraćaju - rekla je Nađa Gligorić, v.d. direktora TOŠ-a.

Foto: Glas Podrinja


Članovi Tuning Club Sabac su aktivni tokom cele godine, a jedna od aktivnosti kluba jesu i humanitarne akcije za koje je pravo vreme - uvek, jer i sami kažu “Ljudi, pre svega!” i toga se drže. Ovogodišnji Tuning Show je ujedno bio i humanitarna podrška našem sugrađaninu Stefanu Dimitriću za koga su se prikupljala sredstva u okviru fondacije Budi human.

Veoma važan podsetnik, za odgovornost i pažnju u saobraćaju bili su članovi Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima na teritoriji grada Šapca, Sandra Mićić i Slaviša Savić koji su učestvovali na ovoj manifestaciji u okviru kampanje “Mladi i bezbedni”. Vozačima ali i mnogobrojnim posetiocima kroz razgovor su predočene posledice i opasnosti vožnje pod dejstvom alkohola i teških droga uz pomoć simulatora kao što su pijane naočare, a edukativni promotivni materijal podeljen je posetiocima ovog skupa. Jer “Živi za igru, ne igraj se životom”!
Turistička organizacija Grada Šapca

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa