10. jun 2021.10. jun 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

TRIM STAZA I TERETANA U SREDNjOJ POLjOPRIVREDNOJ

Za aktivniji život učenika i sugrađana

Teretana sadrži šest profesionalnih sprava za vežbanje koje su donirale šabačke firme: Mlekara Šabac, Transkom, Zdravlje, C proizvodnja, Kartonval i Eliksir Šabac, dok je škola finansirala trim stazu dužine 400 metara
Srednja poljoprivredna škola sa domom učenika godinama unazad nije mesto koje Šapčane asocira samo na obrazovanje. Mini zoološki vrt svakodnevno privlači, najviše najmlađe sugrađane, dok je škola jahanja “Taur“ Šabac visoko pozicionirala na mapi konjičkog preponskog sporta.

Najnoviji sadržaj koji škola nudi svim Šapčanima jeste trim staza sa teretanom na otvorenom. Ovde će pored učenika moći da vežbaju svi koji to žele.

Foto: Glas Podrinja


-Naša škola je dostupna svima, ranije zbog zoovrta, a sada i zbog trim staze. Najupečatljivija i najlepša sećanja nosim iz ove škole. Srednja škola zauvek ostane u pamćenju. Rad i atmosfera ovde su divni, tako da ću školu uvek preporučivati svoj deci koja treba da upišu srednju, a pogotovu moj smer, koji smatram za najlepši, istakla je Angelina Nikolić maturantkinja smera tehničar horti kulture.
Teretana sadrži šest profesionalnih sprava za vežbanje koje su donirale šabačke firme: Mlekara Šabac, Transkom, Zdravlje, C proizvodnja, Kartonval i Eliksir Šabac, dok je škola finansirala trim stazu dužine 400 metara.

Foto: Glas Podrinja


-Videli smo da je ovo dobar način da popunimo prazan prostor u školskom dvorištu, a učenicima i sugrađanima da pružimo nešto novo i korisno. Sadržaj je otvoren za sve Šapčane koji mogu da dođu u školu i provedu kvalitetno vreme ovde. Pored zoološkog vrta i škole i hale za jahanje, kao i parka iza škole, ovo je još jedna naša specifičnost, rekao je Predrag Savić, direktor Srednje poljoprivredne škole.
M.M.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa