10. jun 2021.10. jun 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

AKCIJA KANCELARIJE ZA MLADE

Procvetao plato na Trkalištu

Volonteri Kancelarije za mlade danas su sadili cveće na platou u ulici Prote Smiljanić, ispred brojeva 54 i 56. Sadnicama je oplemenjeno nekoliko žardinjera, a akciju je podržao i JKP “Stari grad”.
-Ovo je jedna od naših brojnih aktivnosti, a cilj je ulepšati i oplemeniti naš grad. Pozvao bih sve sugrađane koji mogu da na ovaj način ozelene sve one delove grada kojima nedostaje cveća i biljaka. Svaki mali doprinos značiće mnogo za izgled našeg grada, rekao je Andrej Pakljanac, učenik trećeg razreda Ekonomske škole “Stana Milanović” i volonter Kancelarije za mlade.

Koordinatorka Kancelarije za mlade, Mirjana Janjić, koja i sama živi u ovom kraju, pokrenula je akciju. Ovom prilikom se zahvalili JKP “Stari grad”, kao i donatoru iz Jalovika, poljoprivredniku Draganu Obrenoviću i upravniku zgrade Bojanu Iliću.

Foto: Glas Podrinja


-JKP “Stari grad” nam je doniralo 125 litara humusa i veliki broj biljaka. To je značajna donacija i zahvalila bih direktoru Nikoli Begoviću koji je bio otvoren za saradnju, sa ciljem da oplemenimo ovaj prostor i ulepšamo jedan deo grada. Kada svi doprinesemo po malo eto rezultata, za jedan bolji i lepši grad, za Šabac koji volimo, rekla je Mirjana Janjić.

Direktor JKP “Stari grad” Nikola Begović smatra da se radi o odličnoj ideji Kancelarije za mlade i izrazio je zadovoljstvo što mogu da pruže podršku mladim ljudima da realizuju svoju ideju.

-Bilo bi dobro da se ovakve aktivnosti prošire po gradu i da probudimo svest kod naših sugrađana da ukoliko žele nešto slično da urade da nas kontaktiraju. Zadovoljstvo će nam biti da naš grad učinimo još lepšim, rekao je Begović.
M.M.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa