6. oktobar 2011.6. okt 2011.
KONFERENCIJA ZA NOVINARE U KAFEU “ZVONCE“

SVE ZVONI NA UZBUNU

Isprovociran nedavnim pretresom njegovog privatnog stana zbog sumnje da u njemu vrši krivično delo proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, sveštenik šabačke eparhije Vojislav Petrović sazvao je juče konferenciju za medije. Tom prilikom je optužio lokalne i državne funkcionere da mu namerno „podmeću“ zbog aktivnog političkog delovanja. Konkretno u ovom slučaju, zbog nedavne kritike aktuelnog zakona o restituciji.
- Sazivanju konferencije za štampu sam pribegao kao zadnjoj meri jer je moja i bezbednost moje porodice ugrožena. Početkom prošlog meseca inspektori Policijske uprave Šabac „banuli su partizanski“ u naš stan. Povod je navodno, bila sumnja da se u našoj svešteničkoj i sportskoj kući vrši proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Ovih dana sam u nekoliko navrata kritikovao Nacrt zakona o vraćanju imovine i najavio formiranje Grupe građana na nivou Grada. Može li to biti razlog ovakave nameštaljke. Kada su, “dosovci“ 2000. tražili glasove, obećali su da će ispravljati “krive Drine“ i vraćati oduzetu imovinu, odmah po dolasku na vlast, A kada im je to uspelo, svojim političkim bogatašima (sebi), poklonili su ono što su komunisti oduzeli““ kaže pop Vojislav, i pita se šta dalje da radi.
- Da li bi pomoglo da se spalim na centru, na mestu gde su demokrate trebale meni, dr Živku, Grmu, Joci... da podignu spomenik, jer su preko naših leđa i naše spremnosti došli na vlast. Ili, da se izvinim Dušanu Petroviću, zato što postojim i imam kritično mišljenje za njihovu vlast.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa