17. jun 2021.17. jun 2021.
"Glas Podrinja"

"Glas Podrinja"

USPEH VAKCINALNE KAMPANjE

Šampion se vakcinisao u Šapcu

Svi se moramo uključiti u to i dati maksimum da putem vakcinacije steknemo kolektivni imunitet i nastavimo normalan život
Jedan od najboljih svetskih kik boksera i MMA boraca, Brazilac, Antonio “Bigfut” Silva u ponedeljak se, zajedno sa suprugom i trenerom, vakcinisao na vakcinalnom punktu u Ekonomskoj školi. Silva je prethodne večeri učestvovao u borilačkom spektaklu “Megdan” na Trgu šabačkih žrtava.
-Vakcinacija u Brazilu se obavlja mnogo sporije. Zbog naših godina bismo morali dugo da čekamo.

"Glas Podrinja"


Zahvaljujem se gradu Šapcu. Kao dugogodišnji sportista i šampion želim da poručim da je veoma bitno vakcinisati se, za sve. Svi se moramo uključiti u to i dati maksimum da putem vakcinacije steknemo kolektivni imunitet i nastavimo normalan život. Važno je za sporiste koji žele da se takmiče i pobeđuju, ali i za sve druge ljude kako bi normalno živeli i radili, poručio je Silva.
Brazilski šampion dobio je “Fajzer” vakcinu, a planirano je da kroz tri nedelje dođe na revakcinaciju. Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić smatra da je ovo još jedan pokazatelj koliko je Srbija jaka.
-Zahvaljujući predsedniku države Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, pre svega naši državljani, ali i gosti Srbije, mogu da se vakcinišu u našoj zemlji. Veliki šampion, Brazilac Silva, koji učestvovao na “Megdanu” u Šapcu je nažalost izgubio, ali je pokazao svoje ogromno umeće u borilačkim veštinama, došao je kod nas da se vakcniniše. Ako veliki šampioni mogu da se vakcinišu u Srbiji to treba da urade i svi naši sugrađani, rekao je Aleksandar Pajić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa