17. jun 2021.17. jun 2021.
Bronzani vikend za „Taurovce“
OTVORENO PRVENSTVO VOJVODINE U PRESKAKANjU PREPONA

Bronzani vikend za „Taurovce“

Pojedinačno i ekipno treće mesto u kategoriji juniora za predstavnike KK „Taur“ Srednje poljoprivredne škole. Jedan od najtrofejnijih nastupa u istoriji kluba
Sava Marković i njegova verna saborkinja Tadea, prošle nedelje osvojili su bronzu u pojedinačnoj konkurenciji za juniore Otvorenog prvenstva Vojvodine u preskakanju prepona. Dan ranije, ovaj uspešni dvojac, pojačan timom koji su činili Ognjen Janković i Šarliz, apsolvirali su parkur sa jednim rušenjem i zasluženo zauzeli ekipno treće mesto. Dupla bronza u jakoj konkurenciji takmičara iz Srbije, Makedonije i Hrvatske, predstavlja veliki uspeh u trogodišnjoj istoriji kluba.




Prvog dana Prvenstva, u uvodnoj utakmici, takmičarka Jovana Arsenović, osvojila je zlatnu medalju, dok su bez plasmana ostale Kasijana Marković i Jovana Božić. Nakon toga, istog dana takmičenja, u drugoj utakmici nastupaju Sava Marković i grlo Teror, i u ozbiljnoj konkurenciji od 20 takmičara zauzimaju drugo mesto i srebrnu medalju. Kao što smo već naveli, u događaju dana za juniore, Klub su predstavljali Sava Marković sa Tadeom i Ognjen Janković sa Šarliz, i svojim nastupom zauzeli ekipno treće mesto.
Drugi dan je počeo zlatom koje su Klubu u predutakmici doneli Ognjen Janković i King, dok je u utakmici dana Sava sa Tadeom imao bronzani nastup, a Ognjen i Šarliz zazuimaju četvrto mesto.
U KK „Taur“Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika,tvrde da je ovo jedan od njihovih najuspešnijih vikenda, ali mesta odmoru nema, jer su u toku pripreme za Prvenstvo Srbije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa