13. oktobar 2011.13. okt 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

REZERVISTI DONELI BODOVE

FK “RADNIČKI-STOBEKS“ - FK „MAČVA“ 0:2 (0:0)
Klubci, 07.10.2011.godine. Igralište FK „Radnički-Stobeks“ Gledalaca 1.000. Glavni sudija: Široki Zoran (Smederevo). Pomoćne sudije: Račić Marko (Petrovac na Mlavi) i Marinković Nebojša (Smederevo). Strelci: 0:1 u 73.minutu D.Živanović; 0:2 u 85.minutu Milutinović. Žuti kartoni: Dišić u 20.minutu, (FK “Radnički-Stobeks“); Radovanović u 10.minutu, B.Živanović u 42.minutu i Milinković u 55.minutu (FK “Mačva“).
FK “Radnički: Divljaković, Todorović, Simić, Jevtić, Andrić, Dišić, Mijailović, Jovanović (od 90.minuta Zebić), Matić (od 75.minuta Trifković), Novaković, Lazarević(od 89.minuta Matić F.).
FK “Mačva“: Radukić, Lujanović, Pejović, Đukanović B.Živanović, I.Radovanović, Milutinović, Tarabić, Milinković (od 66.minuta D.Živanović), Gavrić (od 90.minuta Panić), Kovačević (od 85.minuta Dragićević).
Oslabljena neigranjem A.Radovanovića, Lazića, Samurovića, Ristivojevića, Vukovića, Zarića, N.Gavrića, kao i napuštanjem kluba od strane Gajića, FK “Mačva“ je u Klubcima, predvođena Đukanovićem i rezervistima (Lujanovićem, Milutinovićem, Milinkovićem, P.Gavrićem, D.Živanovićem), pružila neuporedivo bolju igru u odnosu na igru u Lajkovcu. Sada samo možemo da se pitamo: Kako bi bilo da je bilo?
Na uvek teškom gostovanju kod posebno motivisanih igrača iz Klubaca, FK “Mačva“ je posle ravnopravnog prvog poluvremena uspela da ulaskom D.Živanovića (postigao jedan i počeo akciju kod drugog gola) u drugom poluvremenu potvrdi kvalitet, te pobedom i osvajanjem tri boda ostane u trci za prvo mesto.
Najbolji igrača FK“Mačve“ svakako je bio Đukanović, ali ni u kom slučaju ne treba potceniti doprinos i ostalih igrača, pre svih iskusnog I.Radovanovića, koji je celu utakmicu odigrao sa bolovima u leđima, kao i mladića poniklih u mlađim selekcijama FK“Mačve“.
Ekipa FK “Radničkog-Stobeks“ po prikazanoj igri ne zaslužuje visoku poziciju na tabeli i ako nastavi sa ovakvim igrama sigurno je očekuje borba za opstanak. Inače, domaćini nisu bili u prilici da vrše poznati pritisak na sudijsku trojku, jer nije bilo ni jedne sporne situacije.
Što se tiče suđenja, možemo slobodno reći da ovakvo suđenje svaka ekipa na gostovanju može samo da poželi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa