17. jun 2021.17. jun 2021.
Dva nova igrača
RUKOMET: RK METALOPLASTIKA

Dva nova igrača

Već u finišu prethodne sezone bilo je jasno da će Metaloplastika pretrpeti izmene u sastavu za narednu. Na kraju Super lige se od ekipe oprostio iskusni Luka Mitrović, a po okončanju SEHA nadmetanja za „plave“, put ka novoj sredini potražili su reprezentativac Vukašin Vorkapić i pivotmen Dejan Babić.

Kako navode u rukovodstvu, klub će i na redne sezone biti oslonjen na mlade snage, uz nekoliko iskusnih igrača. Do sada su angažovana dva pojačanja. Posle nekoliko sezona koje je proveo u Nišu, u ekipu se vraća bek Nemanja Milovanović, dok će konkurenciju na poziciji pivota pojačati Vuk Milenković, nekadašnji igrač Partizana i kasnije internacionalac u Mađarskoj i Sloveniji. nastupao je za kadetsku reprezentaciju Srbije. Iskustvo će davati i Voja Brajević koji je produžio saradnju sa Šapčanima i za narednu sezonu.

Promene u sastavu nisu konačne, biće još odlazaka, a samim tim angažovanja alternativa na tim pozicijama. Većina mladih igrača ima važeće ugovore, a produžena je i saradnja sa mladim Dodićem. Tokom tekuće i naredne nedelje trebalo bi da bude kompletiran sastav i imenovan trener seniora koji će ekipu predvoditi naredne sezone. Metaloplastika nije izborila plasman u SEHA ligu posle dve sezone i u sledećoj je očekuje takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa