24. jun 2021.24. jun 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

NAJBOLjI ĐACI DOBILI NAGRADE

Predsednik opštine Ljubovija Milan Jovanović uručio je nagrade vukovcima i đacima generacije Srednje škole „Vuk Karadžić“ i Osnovne škole „Petar Vragolić“. Predsednik je učenike primio u svom kabinetu zajedno sa direktorima škola i razrednim starešinama.

Vukovci su nagrađeni tablet računarima i knjigom „150 godina varošice Ljubovija“, dok su đaci generacije uz knjigu dobili laptop računare.

Jovanović se zahvalio učenicima na marljivom i predanom radu istakavši da su ova deca najvrednije što Ljubovija ima. Predsednik im je poželeo puno uspeha u daljem školovanju i poručio da je budućnost Ljubovije u njihovim rukama.

Najuspešnije maturantkinje Srednje škole „Vuk Karadžić“ su Tamara Đurović i Jelena Jakovljev, a za đaka generacije proglašena je Tamara Đurović.

Učenici sa najboljim uspehom u Osnovnoj školi „Petar Vragolić“, predstavnici na brojnim takmičenjima, uspešni sportisti, vredni i talentovani, nosioci Vukovih diploma za ovu školsku godinu su: Ivana Polić, Vanja Đoković, Dunja Mitrović, Anja Milanović, Ivana Perić i Aleksa Tešić. Za đaka generacije proglašena je Vanja Đoković.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa