13. oktobar 2011.13. okt 2011.
SPECIJALNO ZA “GLAS PODRINjA“: U SLUČAJU TOPČIDER PODNETE DVE USTAVNE ŽALBE ZBOG KRŠENjA PRAVA NA PRAVIČNO SUĐENjE U RAZUMNOM ROKU

POSLE SEDAM GODINA POČINjE POTRAGA ZA UBICAMA

Ubice ili ubice vojnika su izašle iz objekta Karaš, razoružale dvojicu stražara i potom ih ““ bukvalno streljale iz neposredne blizine. Ubice se nisu ušetale sa ulice, jer to je nemoguće kada je u pitanju, jedan od najbezbednih objekata na Balkanu
SEDAM punih godina trebalo nadležnima iz srpskih tužilaštava da priznaju da su gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović ubijeni 5. oktobra 2004. godine u Topčideru, u objektu specijalne namene Karaš! To je samo jedan od razloga što su familije stradalih gardista morale da Ustavnom sudu podenesu dve ustavne žalbe zbog kršenja prava na pravično suđenje u razumnom roku!
Te ustavne žalbe bi trebale da pomognu da se brže reši najteži zadatak ““ otkriju i i kazne počinioci ovog gnusnog ubista.
Kao punomoćnici familija stradalih vojnika, mi iz advokatskih kamncelarija Batić i Savić, tražili smo da se sa ovog predmetna skinu sve oznake vojnih i svih drugih tajni, jer samo tako i uz pomoć medija moguće napraviti pomak u otkrivanju ubica.
Zna se da su vojnici krenuli u redovnu patrolu kao stražari i da su obilazili ceo objekat. Ubice ili ubice vojnika su izašle iz objekta Karaš, razoružale dvojicu stražara i potom ih ““ bukvalno streljale iz neposredne blizine. Ubice se nisu ušetale sa ulice, jer to je nemoguće kada je u pitanju, jedan od najbezbednih objekata na Balkanu. Na dan ubista u funkciji je bio sistem zaštite sa senzorima na ogradi i kompjutera koji beleži svaku povredu te zaštite. Na dan ubistva vojnika „povreda zaštite“ registrovane su tek prilikom uviđaja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa