1. jul 2021.1. jul 2021.
Sve poznato
FUDBAL: NIŽE LIGE

Sve poznato

Poslednje kolo je moglo slutiti iznenađenje, ali je proteklo bez njega. Otklonjena je poslednja nedoumica. Cer iz Petkovice nije bio značajno motivisan u Majuru, jer je već podigao pobednički pehar i poražen je od domaćina kome je ova utakmica bila sve ili ništa u borbi za opstanak. Sinđelić je morao da se nada, ali ta nada nije postala stvarnost. Majurci ostaju u Okrugu, dok Sinđelić, dugovečni član Okružne lige, mora naredne sezone u niži rang. Pobeda Majura zadržala je Slobodu Salaš Crnobarski u MOL Mačva.
Ukratko, šampioni u FSMO su: Cer Petkovica, najbolji u Okružnoj ligi, potom Radnički Koceljeva, pobednik MOL Pocerina, Lipolist, šampion MOL Mačva i Jedinstvo Mali Zvornik, prvak MOL Jadar. Titule u najnižem rangu su osvojili: Sloga Duvanište (OL Šabac), S. Lazarac Sovljak (OL Bogatić), Dobrava Žabar (OL Posavotamnava), Dumača P. Metković (OL Pocerina), Sloga Matijevac (OL Vladimirci), Luk Voćnjak (OL Loznica).
FSMO nema više superligaša, u Prvoj ligi reprezentuju Mačva i Loznica, u Srpskoj Mačva Bogatić i Rađevac Krupanj, šampion Zone u prethodnoj sezoni. Rađevac je jedini klub FSMO koji se plasirao u viši rang iz liga pod ingerencijom viših instanci. Mačvanski deo Kolubarsko mačvanske grupe zone činiće sledeće sezone: Sloga Bogosavac, Mladost Prnjavor, Borac Lešnica, Drina, Jedinstvo Vladimirci i Cer Petkovica.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa