8. jul 2021.8. jul 2021.
Organizacija zavisi od  epidemioloških prilika
U PLANU ODRŽAVANjE FESTIVALA ZIMNICE

Organizacija zavisi od epidemioloških prilika

Mi planiramo da održimo Festival kao lokalna samouprava i rukovodstvo. Biće upućen zahtev republičkoj komisiji. Kako će to sve izgledati zbog pandemije, pod kojim uslovima će to biti moguće učiniti, ne možemo u ovom trenutku da predvidimo
Opštinsko rukovodstvo najavilo je da će ove godine, ukoliko aktuelna epidemiološka situacija bude dozvolila, organizovati Festival zimnice, privredno-turističku manifestaciju koja se u Koceljevi održava krajem septembra meseca.

–Mi planiramo da održimo Festival kao lokalna samouprava i rukovodstvo. Biće upućen zahtev republičkoj komisiji. Kako će to sve izgledati zbog pandemije, pod kojim uslovima će to biti moguće učiniti, ne možemo u ovom trenutku da predvidimo, ali ćemo se potruditi da manifestaciju organizujemo. Naravno da će biti nekih novih uslova i da neće biti uobičajeno, ali daleko smo još uvek od tog događaja i svašta može da se desi- poručio je predsednik skupštine opštine Koceljeva i narodni poslanik u republičkom parlamentu Veroljub Matić.

lokalna zajednica bi želela da poslednjeg vikenda u septembru mesecu ugosti proizvođače zimnice


On je podsetio da Festivala zimnice, kao i ostali događaji u Srbiji prošle godine nije bilo te da bi ova lokalna zajednica želela da poslednjeg vikenda u septembru mesecu ugosti proizvođače zimnice, izlagače i posetioce a da njihov plan može jedino da promeni eventualna nepovoljna situacija sa kovid epidemijom. Matić je najavio i početak radova na rekonstrukciji parka kod Doma kulture odmah po okončanju ovogodišnjeg Festivala zimnice.
Vesna Bošković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa