13. oktobar 2011.13. okt 2011.
MIROSLAV KOSTIĆ - SPOJ JAKE MAŠINE I SLOBODNOG DUHA

LEGENDA KOJA TRAJE

Naš sugrađanin Miroslav Mićko Kostić zaljubljenik u pravom smislu te reči u Harley ““ Davidson dvotočkaše napustio nas je u nedelju 9. oktobra u 48 godini života posle duge i teške bolesti. Neraskidiva veza između Mićka i motocikla datira još od njegove desete godine. Najpre je otac Dragutin svoju ljubav prema dvotočkašima preneo starijem sinu, a potom i mlađem odnosno Miroslavu. Pre svega, iz hobija ova velika ljubav postepeno je prerasla u profesionalnu delatnost.
Tokom poslednje decenije prošlog veka počinje profesionalno da se bavi održavanjem motocikala ove prestižne marke. Da bi nakon deset godina upornog rada napravio pravi bum u ovoj oblasti. U svojoj radionici radio je motocikle po želji kupaca, održavanje, reparaciju, kao i prodaju. Rađeni su unikatni modeli, uglavnom za ličnosti iz javnog života, poput Vlade Georgieva, Milorada Čavića, belgijskom atašeu, ambasadoru Turske, kao i mnogim strancima koji žive i rade u našoj zemlji.
Obišao je pola sveta na motociklu u želji da upozna svet i da svet upozna njega. Projezdio je na svom Harliju Ameriku, Australiju, celu Evropu i “¦ Imao je priliku i čast da bude deo najvećeg moto skupa u Južnoj Dakoti gde se okupilo oko milion bajkera iz celog sveta. Redovno je obilazio moto skupove u staroj Jugoslaviji. Bio je avangardan u svakom pogledu, začetnik bajkerskog stila života, spoj jake mašine i slobodnog duha. Prvi je organizovao bajk parti u Srbiji sa živom svirkom.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa