8. jul 2021.8. jul 2021.
"Glas Podrinja"

"Glas Podrinja"

NESVAKIDAŠNjI TERAPEUTSKI SALON U BOGATIĆU

Kvantnom medicinom do ozdravljenja

“Edukovan sam za šijacu masažu, zatim za refleksologiju, kvantnu medicinu. Posedujem biorezonatni skener, TGF aparat, senar aparat i biolaser. Sertifikati koje posedujem su sa Velnes akademije Peđe Filipović i priznati su svuda u svetu”, navodi Vladimir Živanović, vlasnik studija za rehabilitaciju i masažu u Bogatiću
Kada se pomene alternativna medicina obično se misli na travke, meleme i slične vidove lečenja iz prirode. Postoji, međutim i alternativna medicina zasnovana na nauci, na elektromagnetnim poljima i frekvencijama. Radi se o kvantnoj medicini.
Čovek sedne na fotelju, uzme neki štapić u ruku (elektrodu) i ubrzo mu kompjuter izbaci 53 strane detaljnog lekarskog izveštaja. Aparat koji može da stane u torbu oporavlja organizam, leči bolesti, zaceljuje povrede... Ovo nisu scene iz filma čija je radnja smeštena u budućnost. Neki smatraju da je upravo ovo budućnost medicine, ali naš narod još uvek jako malo zna o tome i nepoverljiv je.
Studio za rehabilitaciju i masažu, koji poseduje upravo ovakve aparate postoji i u Bogatiću. Vladimir Živanović je prošao duge i skupe edukacije da bi stekao sertifikate za rad na njima. Završio je Učiteljski fakultet u Novom Sadu, gde trenutno honorarno radi kao asistent, pre nekoliko dana je završio master i sprema se za doktorske studije kineziologije (nauke o kretanju). Ukoliko ih završi u roku, sa 29 godina, biće najmlađi doktor nauka sa ove teritorije.

DIJAGNOSTIKOFANjE NA JEDNOM OD APARATA Foto: "Glas Podrinja"


-Edukovan sam za šijacu masažu, koju uz Institut u Banji Koviljači ovde u okolini radim samo ja, zatim za refleksologiju, kvantnu medicinu. Posedujem biorezonatni skener, TGF aparat, senar aparat i biolaser. Aparati su napravljeni na osvnovu Teslinih radova. Sertifikati koje posedujem su sa Velnes akademije Peđe Filipović i priznati su svuda u svetu, objašnjava Vladimir.
Ova akademija je i baza za velnes specijalizante Visoke zdravstvene škole strukovnih studija Univerziteta u Beogradu.
Studio je napravio kod kuće, da bi se ljudi osećali bolji i opuštenije, a ne kao da su kod lekara. Počeo je da radi pre oko godinu dana.
-Biorezonantni skener izbacuje kompletan lekarski izveštaj na 53 strane, sa grafikonima u boji. Na osnovu tih grafikona svako može da vidi šta mu u organizmu nedostaje, čega ima previše. Skener pokazuje vrednosti za svaki organ u telu, vitamine, minerale, aminokiseline, predispozicije za određene bolesti, brzinu zarastanja kostiju... Princip je jednostavan. Elektroda se drži u ruci dok kompjuter očitava. Svako oboljenje ima svoju frekvenciju, odnosno 10 do 15 frekvencija koje se menjaju. Neko ne oseti ništa, a nekom ne bude prijatno da drži elektrodu, zavisi šta organizam emituje, navodi Vladimir.

Za neke jedina nada
Vladimir je do sada uspešno rešavao probleme alergija, sportskih povreda, hipertenzije...Najvećim uspehom smatra napredak kod čoveka iz Uzveća koji treću godinu provodi u invalidskim kolicima. Posle požara u kom je povređen doživeo je pet moždanih udara u jednoj noći. Preživeo je, ali su ostale velike posledice. Lečen je na mnogo mesta.
-Kada sam otišao kod njega rekao mi je da smo mu ostali Bog i ja. Bio je potpuno pogrbelj u kolicima, dok mu je leva šaka bila sasvim zgrečena. Posle četiri tretmana je u kolicima sedeo pravo, a nakon 10-ak je ispravio šaku i sam drži elektrodu. Radim sa njim tek 20-ak dana. Ako do septembra bude mogao da stoji uz tronožac i sam posluži sebe biću prezadovoljan, a verujem da je to realno, kaže Vladimir.


TGF aparat (terapijski generator frekvencija) je uređaj za koji Vladimir kaže da prepoznaje i uspešno leči 16.500 oboljenja. Za razliku od zapadne medicine, odnosno lečenja lekovima, ovde ne postoji mogućnot za bilo kakve kontraindikacije.
-Uspešno rešava probleme sa potencijom kod muškaraca. Ešerihiju koli, kandidu i heliko bakteriju kada “izbaci” iz organizma ne postoji mogućnost da se vrate. Rešava probleme hipertenzije, dijabetesa... Ne sme da se primenjuje samo na ljudima koji imaju ugrađen pejsmejker, na trudnicama posle petog meseca trudnoće i kod teških psihičkih oboljenja, navodi Vladimir.
Senar aparat je elektrostimulator koji najviše koristi za povrede, istegnuća, uganuća. Takođe rešava probleme neradovnog i bolnog menstrualnog ciklusa, a Vladimir je mnogo pomogao i svojoj majci kada je počela da ulazi u menopauzu.
-Koristi se kod posekotina, poderotina, modrica... Kada stavim senar elektrostimulator na njih, tri puta brže zarastaju i ne ostaju ožiljci. Isto je i kod opekotina prvog i drugog stepena. Sam aparat prepoznaje oko 150 oboljenja, navodi Vladimir.
Radi i sa biolaserom, za koji kaže da je hiperbarična komora u malom. Stavlja se u nos, gde ima najviše nervnih završetaka i šalje impulse.
-Ne oseća se ništa i nije neprijatno. Čisti sinuse, ubacuje kiseonik u krvotok...
Pored kvantne, za mnoge futurističke medicine, Vladimir se bavi i tradicionalno istočnjačkom šiacu masažom. Kako objanjava, ona je zasnovana na protoku ki energije.
-Tretira se 14 meridajana, 12 neparnih i dva parna. To su meridijani organa. Pomaže kod bolova, išijasa, grčeva, menstrualnih problema, problema sa varenjem, glavobolje, nesanice...
Svi tretmani ( i masaža) se rade u odeći, odnosno, nema potrebe za skidanjem. Vladimir predlaže 10 do 15 tretmana, kako bi efekti bili potpuni.
Ovakav vid lečenja u Beogradu je izuzetno skup. Vladimir ističe da mu je najvažnije da pomogne ljudima. Pomoć je često najpotrebnija onima koji imaju najmanje. Zbog toga jedan tretman kod njega košta koliko dva pakla cigareta i jedna kafa u gradu.
Bitno mu je da svako ko dođe ima volju i želju da sarađuje, jer je to neophodno za uspeh terapije.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa