15. jul 2021.15. jul 2021.
foto: svi mi koji volimo FK Mačva Šabac FB

foto: svi mi koji volimo FK Mačva Šabac FB

FUDBAL: AKTUELNOSTI

Put Zlatibora

Fudbaleri Mačve putuju danas (četvrtak, 15. jul) na Zlatibor gde nastavljaju pripreme za narednu sezonu i borbu u Prvoj ligi Srbije. Šapčani će na planini boraviti deset dana i tamo odigrati najmanje četiri pripremne utakmice (Javor, Loznica dva puta i Bačka). Do sada su ugovore potpisala tri pojačanja: Manojlović (19), golman, Tojčić (22) centralni bek, obojica dolaze iz Zvijezde, kao i doskorašnji napadač Metalca Arambašić.

Trenerska vrteška
Svakodnevno se dešavaju promene u igračkom kadru u nižim rangovima, a imenovani su i novi treneri u redovima ovdašnjih srpskoligaša, odnosno novajlije u Zoni. Kratko je trajao boravak Željka Miloševića u Bogatiću, a umesto njega novi trener Bogatinaca je Žarko Todorović, nekadašnji trener OFK Beograda i Dinama iz Pančeva. Novi srpskoligaš Rađevac takođe će imati novog šefa stručnog štaba. Umesto Mila Milanovića, mesto trenera preuzeo je Zumbul Mahalbašić, donedavno pomoćni trener Novog Pazara, pre toga trener u Loznici, Mačvi iz Bogatića i Zvijezdi. Cer iz Petkovice je ostzvario istorijski plasman u Zonu, a posle dve uzastopne promocije, Petkovičani su se razišli sa Samurovićem i imenovali na njegovo mesto Igora Đurkovića, nekadašnjeg trenera Prova i Mačve iz Bogatića.


U prvoj pripremnoj utakmici Mačva je igrala nerešeno u Bijeljini, protiv Radnika, 1:1. Strelac jedinog gola za ovdašnji klub bio je Miroljub Pešić. Po povratku u Šabac, Mačva će odigrati i poslednji pripremni meč, dočekuje Radnički iz Sremske Mitrovice.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa