15. jul 2021.15. jul 2021.
Bazeni hit i ovog leta
Opština Vladimirci

Bazeni hit i ovog leta

Mora se istaći da radnim danima učenici do osmog razreda imaju besplatan ulaz na bazene. Inače radno vreme bazena je od 7 do 19 časova a vikendom od 16 do 19 časova organizujemo i letnje žurke, sve sa ciljem da kupači odu zadovoljni i svaki naredni dan dođu u što većem broju
Omiljeno mesto za osveženje u ove vrele dane bazeni za najmlađe i raskošni veliki bazen, biće i ovog leta mesto okupljanja zavidnog broja posetilaca. Turistička organizacija opštine Vladimirci brine da bude sve pod konac uz nepromenjenu cenu od 200 dinara i dodatne sadržaje poput jela i pića po popularnim cenama o kojima neumorno brinu obučeni kadar posavotamnavske srednje škole:

-Mora se istaći da radnim danima učenici do osmog razreda imaju besplatan ulaz na bazene. Inače radno vreme bazena je od 7 do 19 časova a vikendom od 16 do 19 časova organizujemo i letnje žurke, sve sa ciljem da kupači odu zadovoljni i svaki naredni dan dođu u što većem broju - reči su Ivana Pakića, direktora TO opštine Vladimirci, koji je na kraju istakao da Zavod za javno zdravlje Šabac redovno kontroliše kvalitet vode te da su ponosni na izvanredan kvalitet nove.

Za kraj samo pojašnjenje da đaci do osmog razreda treba na ulazu da pokažu đačku knjižicu.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa