15. jul 2021.15. jul 2021.
„DUGODNEVICA”
Novi roman Miloša Latinovića

„DUGODNEVICA”

Ljubiteljima autora Miloša Latinovića Vulkan izdavaštvo predstavlja novi roman –Dugodnevica. Pisac upućuje čitaocima neodoljivi poziv na jednodnevno putovanje i istraživanje grada na ušću dve reke, s likovima čiju životnu strukturu ispunjavaju sećanja na divne dane detinjstva, strasne ljubavi i umetnička dostignuća, ali i strahovi za budućnost.

Zanimljivost lutanja, važnost ljubavi, umetnički doživljaj, opreznost spram želja u osnovi su romana Dugodnevica. Možete ga pročitati za dan, ali ćete ga pamtiti godinama.

O likovima u romanu Dugodnevica Latinović ističe: „Možda jesu usamljenici, idioritmici u velikom gradu, ali njihove misli, njihova iskustva, stavovi, analize ljudi koje susreću, predstavljaju briljantnu analizu sveta u kojem živimo. Prolazeći ulicama, preko trgova, kroz uske prolaze i mirisne bašte iza visokih zidova, svako svojom putanjom, otkrivaju prelepe vidikovce i skrivena tajna mesta grada koji su postepeno otkrili. On je njihov mada su u njega došli.“ Grad Latinovićevih junaka postaje jedan od likova romana.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu Dugodnevica


Miloš Latinović autor je zbirki priča, romana, knjiga eseja i desetak dramskih tekstova, kao i više od sto različitih književnih priloga. Vulkan izdavaštvo je do sada objavilo pet romana ovog autora – Sto dana kiše, Šekspirijens, Četiri ludila, Šekspirov klijent i Etape noći.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa