15. jul 2021.15. jul 2021.
“Šta hoćeš, nisam ti ništa ukrala”
UHAPŠENA ŽENA KOJA JE ULAZILA U KUĆE I KRALA

“Šta hoćeš, nisam ti ništa ukrala”

Žena koja je ulazila u otključane kuće i krala torbe i novčanike koje pronađe, uhapšena je, nezvanično saznaje “Glas Podrinja”. Odmah je sprovedena u Kazneno popravni zavod za žene u Požarevcu, zbog ranije učinjenih dela.

Za ovaj slučaj saznalo se pre nekoliko dana kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija sa nadzorne kamere žene koja je navodno ušla u jednu privatnu kuću i iz nje uzela tašnu sa novcem i dokumentima. Uskoro se javilo još nekoliko oštećenih, kao i ljudi u čije je kuće ulazila, ali joj ništa nije bilo na dohvat ruke da bi odnela. Žena nije “operisala” samo po gradu, nego su je videli i u selima na putu za Loznicu.

-Sin je došao iz treće smene i legao da spava. Muž je izašao napolje da nahrani stoku. Čula sam lupanje ulaznim vratima i, misleći da je muž, izašla iz sobe da ga pitam zašto lupa kada je sin tek zaspao. Tada sam njega videla u zadnjem delu dvorišta, a nepoznata žena je izlazila iz dvorišta. Potrčala sam za njom, stigla je i pitala šta je radila u mojoj kući. Rekla mi je da traži kuću nekog čije prezime nisam zapamtila. Još me je pitala šta hoću od nje kada mi ništa nije ukrala. Otišla je ka autobuskoj stanici. Bila je to ista žena čija je slika objavljena na Fejsbuku. Imala je na sebi i istu bluzu, a druge pantalone, priča za naš list žena iz Duvaništa svoje iskustvo od pre nekoliko dana. Kaže i da je ovo iskustvo pričala na više mesta, kako bi ljude upozorila i da je tako saznala da su je i drugi viđali, a žena ju je, u Slepčeviću, čak zatekla u svojoj dnevnoj sobi.

Nezvanično saznajemo da ista krivična dela čini već godinama i da ovo nije prvi put da je policija hapsi.

Apelujemo na građane da ipak zaključavaju svoje kuće i stanove.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa