22. jul 2021.22. jul 2021.
Šest nastupa za šest medalja
NOVE USPEH TARE I “ASOLUTA”

Šest nastupa za šest medalja

Tara je i ovog puta osmislila sve koreografije i zajedno sa decom ih spremila za šest medalja. Među zvučnim imenima u svetu igre, mali šabački studio ponovo je pokazao vanserijski talenat i kvalitet
Tara Cvetković i “Asolute” (Assolute) baletske sekcije “Abraševića” vratile su se sa još jednog takmičenja okićene medaljama. “Dens nau” (Dance Now) festival održan je u četvrtak u Vrnjačkoj anji. Devojčice za šest koreografija osvojile šest odličija - pet zlatnih i jedno srebrno.

Tara se okitila zlatnim medaljama u dve solo tačke, jednoj duetskoj sa četrnaestogodišnjom Dunjom Nešić i jednom zajedno sa decom. Dunja je osvojila zlatnu medalju u solu, dok su deca osvojila i jednu srebrnu medalju. Kao specijalne nagrade dobile su kotizacije za još tri festivala.

Tara je besplatnu kotizaciju za nastup na ovom festivalu osvojila prošlog meseca, kao nagradu za najbolji nastup na festivalu na Paliću, gde je, zajedno sa devojčicama osvojila tri zlata za tri nastupa.
Tara je i ovog puta osmislila sve koreografije i zajedno sa decom ih spremila za šest medalja. Među zvučnim imenima u svetu igre, mali šabački studio ponovo je pokazao vanserijski talenat i kvalitet.



Zapamtite imena Lene Đurić, Aleksandre Marković, Teodore Dragićević, Helene Divnić, Petre Stanimirović, Lare Selenić, Lenke Popović i Lenke Šumanac. Ove devojčice, starosti od četiri do sedam godina, još nisu izašle na binu da ne osvoje medalju. Njihovo vreme tek dolazi. Tara Cvetković i Dunja Nešić predvodiće ih u nove pobede i do novih medalja.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa