29. jul 2021.29. jul 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

ZAJEDNO ZA SRBIJU ŠABAC I EKOLOŠKO UDRUŽENjE GRAĐANA KOCELjEVE

Potpisan ugovor o saradnji

Povodom potpisivanja ugovora o saradnji, prošlog utorka u Šapcu, između stranke Zajedno za Srbiju Šabac, koju je predstavljao predsednik Nebojša Zelenović i Ekološkog Udruženja građana Koceljeve na čelu sa predsednikom Slavkom Živanovićem u prostorijama stranke održana je kraća konferencija za medije.

Ovom prilikom Zelenović je između ostalog rekao da Otvorena građanska platforma „Akcija“ stalno raste, a pomenuto Udruženje koje im je pristupilo je 26 po redu. Istakao je da imaju odgovore kako da građani bolje žive u raznim segmentima društva, a posebno kada se radi o zaštiti zdrave i čiste prirodne okoline, koja je po njegovom mišljenju često na udaru politike aktuelne vlasti.

Predstavljajući svoje Udruženje Živanović je naglasio da je formirano 1997. godine i često nailazi na prepreke i nerazumevanje vlastodržaca. On lično u Austriji radi 49 godina i želeo bi da mnoga korisna rešenja u zaštiti prirode, koja su tamo u primeni, preseli u rodni kraj, bogat prirodnim potencijalima, posebno u voćarskoj proizvodnji. Izrazio je svoje žaljenje, jer ne nailazi na podršku aktuelne vlasti, ali ne namerava da se preda.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa