29. jul 2021.29. jul 2021.
foto: sajt KK Zorka

foto: sajt KK Zorka

MINI KAJAK: ŠABAC IMA ŠAMPIONA

„Zorkaši“ na vrhu Srbije

Najmlađi šabački kajakaši, članovi mini kajak kategorije nastavili su trofejni niz kluba kojem pripadaju osvojivši ubedljivo titulu ekipnog šampiona Lige Kajakaškog saveza Srbije. Šabačka „Zorka“ je u četiri predviđena kola, ostvarila isto toliko pobeda prigrabivši dominantno pobednički pehar.
U poslednjem kolu Šapčani su osvojili prvo mesto sa 212,5 bodova, 14 više od prvih pratilaca, večitih rivala „Tarketa“, značajno iza su se plasirali BSK Borča, Begej, Sombor.... Pomenute bodove donelo je šest zlatnih medalja i dve bronze.

Na konačnoj tabeli „Zorka“ slavi titulu sa 1.032 boda, jedini je klub koji je prevazišao magičnu granicu četvorocifrenog učinka. Tarket je ostao daleko 78 bodova na drugom mestu. Treća u Srbiji je Borča sa 760 poena, Dunav je četvrti... ukupno je bodovne učinke ostvarilo 24 ekipe.

Okončana je i Pionirska liga Srbije u kojoj je „Zorka“ zauzela poziciju pet na kraju šampionata. Osvojili su Šapčani treće mesto u poslednjoj rundi, iza Zemuna i Tarketa zahvaljujući po jednom zlatu, srebru i bronzi, no zbir svih učinaka doneo je petu poziciju. Ovdašnji pioniri imaju 334 boda, pet, odnosno sedam manje od Elita (B. Palanka) i BSK Borče, dok su se značajno na vrhu odvojili šampion Zemun (504,5) i Tarket (403).

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa