29. jul 2021.29. jul 2021.
Šta da ti poklonim?
Biblioteka šabačka:

Šta da ti poklonim?

Ne oklevajte! Red je da probudimo istinsku radost, ali ne onu koja traje samo tren! Red je da kažemo današnjem vremenu da zastane, ne žuri nam se baš toliko. Hajd’ da vidimo ko smo bili, lakše ćemo dalje
Izabrati poklon za dragu osobu danas je pravi podvig. Sve nam je dostupno, dovoljan je samo jedan „klik“ i nešto novca. Ali, zapitate li se ponekad da li se „klikom“ može pokloniti istinska radost i da li su baš svi darovi, oni pravi, vredni, iskreni, deo jedne neuništive potrošačke mašinerije? Nisu.
Postoji jedan lepi ostatak prošlosti koji se sastoji u ceremoniji izbora poklona za dragu osobu. To podrazumeva ozbiljnu pripremu, raspitivanje „izokola“, obilazak prodavnica, dvoumljenje i sl. E, mi imamo odličan predlog za dar dostojan osobe koju volimo i poštujemo.
Rešili smo da vas obradujemo – od sada sva izdanja Biblioteke šabačke, kao i radove polaznika naših kreativnih radionica, možete kupiti baš u svojoj Biblioteci! Pitanje je samo da li želite da poklonite priču o Anki Obrenović, svadbama u šabačkom kraju u protekla dva veka, šabačkim štamparima, Vinaverov „Gromobran svemira“ u interpretaciji šabačkih srednjoškolaca, monografije Biblioteke… Dilema je jedino u tome koji deo Šapca želite da oživite u uspomenama i otrgnete od zaborava.
Ne oklevajte! Red je da probudimo istinsku radost, ali ne onu koja traje samo tren! Red je da kažemo današnjem vremenu da zastane, ne žuri nam se baš toliko. Hajd’ da vidimo ko smo bili, lakše ćemo dalje.
Biblioteka šabačka

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa