29. jul 2021.29. jul 2021.
OPŠTINA VLADIMIRCI, STIŽU INVESTICIJE

Dolaze Izraelci

Opštinu Vladimirci su posetili potencijalni investitori u obnovljivu energiju tačnije solarnu i posle viđenih nekoliko lokacija tokom avgusta će se vratiti da namere konkretizuju:
Našoj opštini puno znači da se ozbiljni investotori značajno bave ovim prostorom i voljni su da u njega ulažu. Sledi naredenog meseca potpisivanje memoranduma a potom nadamo se i realizacijama. Biće To veliki iskorak u pokušaju da svoje potencijale najpre u prirodnoj predodređenosti pretvorimo u prave poteze za boljitak ovih prostora, veli predsednik opštine Goran Zarić.
A tokom posete Ministarstvu rudarstva i energetike državna sekretarka Jovanka Atanacković uz pomenuta ulaganja u solarne potencijale izrazila je zadovoljstvo a vođa tima iz Vladimiraca zamenik predsednika opštine Milorad Milinković je izrazio želju da se ide i korak dalje:
Kako je poljoprivreda dominantna u našoj Opštini istakli smo očekivanja da se pomogne u pronalasku prerađivača voća i povrća poput nekadašnje Šapčanke i Voćara i tako zaokruži proces što je naišlo na odobravanje a pregovori slede.
Sa zaključkom da dolaze svetli dani za pitomu opštinu obilja prirodnih resursa i vrednih proizvođača.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa