20. oktobar 2011.20. okt 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

SVI, ALI GAVRIĆ

FK „MAČVA“ - FK “SLOGA (Petrovac) 2:0 (0:0)
Šabac, 16.10.2011.godine. Stadion FK “MAČVE“. Gledalaca 700. Glavni sudija: Đurović Tomislav (Užice). Pomoćne sudije: Pavlović Slobodan (Užice) i Kojović Nebojša (Užice). Strelci: 1:0 58. minut B.Živanović, 2:0 62.minut Gavrić. Žuti kartoni: Milutinović u 31.minutu, Živanović N. u 64.minutu (FK “Mačva“), Draškić u 42.minutu, (FK “Sloga“).
FK „Mačva“: Radukić, Lujanović, Đukanović, A.Radovanović (od 65.minuta Ristivojević), Pejović, Zarić, I. Radovanović, Milutinović, B. Živanović, Kovačević (od 57. minuta Gavrić), Milinković (od 46. minuta N.Živanović).
FK „Sloga“: Golubović, Rakić (od 68. minuta Perić), Bainović, Radojković, Stokić, Cvijović, Bogićević, Draškić (od 55. minuta Veljić), Spasojević, Cvetić (od 63. minuta Zučković) Mladenović.
Posle sporog i neinventivnog prvog poluvremena, kada je na početku drugog poluvremena stručni štab FK “Mačve“ shvatio da bez Gavrića na terenu teško stvaramo šanse i uputio na teren tek zalečenog najboljeg igrača, FK “Mačva“ je u naredna četiri minuta rešila pitanje pobednika. Završne pasove kod oba gola odigrao je Milutinović, koji je na taj način krunisao najbolju igru u crveno-crnom dresu posle povratka u matični klub. Pored ova dva igrača treba istaći i B.Živanovića, koji je takođe pružio odličnu igru, kao i golmana Radukića, koji je u poslednjim minutima u tri navrata u igri “jedan na jedan“ spasao gol FK “Mačve“ i onemogućio goste da se sa bodom vrate iz Šapca.
Gosti su se pokazali kao čvrsta ekipa, očigledno spremna da se već u jesenjem delu izbori za opstanak u ovom rangu takmičenja. U Šabac su došli da pokušaju da osvoje bod, bez ambicija da ozbiljnije ugroze gol FK “Mačve“. I kada su primili gol formaciju i igru nisu menjali, te su napadali samo sa jednim igračem, Spasojevićem, koji, iako je tzv.“bonus“ igrač, mogao u poslednjim minutima utakmice da ublaži poraz svog tima.
Suđenje sudijske trojke iz Užica je bilo korektno.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa