20. oktobar 2011.20. okt 2011.
PARAĆIN: IZBOR ZA “MIS CENTRALNE SRBIJE SEDžY LADY 2011“ U SARADNjI SA PRODUKCIJOM “BELPOS“ ŠABAC

DIPLOMIRANI POREZNIK A NAJLEPŠA

U prestižnom hotelu “Petrus“ u Paraćinu održan je izbor za “Mis centralne Srbije sedžy lady 2011“.
U konkurenciji osam devojaka lentu “Mis centralne Srbije sedžy lady 2011“ osvojila je Bojana Milenković, (23), diplomirani poreznik iz Blaca. Prva pratilja Anja Valčić, (23), iz Leskovca, druga pratilja Anđela Antić, (18) iz Vlasotinaca.
Lentu “Mis šarma“ osvojila je Milka Stanojević, (23) iz Beograda, a za “Mis fotogeničnosti“ izabrana je Brankica Marinković (21) iz Vlasotinaca. “Mis publike“ je Milena Vučković iz Boljevca kod Bora.
Žiriju i publici su se predstavile i Kristina Zdravković i Vesna Dragičević iz Paraćina. Prve tri devojke stekle su pravo i pojaviće se na finalnoj večeri izbora za “Mis Srbije sedžy lady 2011“ koji se tradicionalno održava pod zvaničnom licencom već pet godina. Organizator izbora je modna agencija “Sedžy lady“ i producent Marija Barbulović. Generalni sponzor je italijansko-srpska kompanija “Naissus“. Članovi žirija: Miloš Veljković, finansijski kontrolor Holcim Srbija, Igor Germanović, modna agencija “Sezam“, Saša Miladinović, novinar, urednik i voditelj emisije “Muzička estrada“ ART TV iz Niša i organizator mnogih izbora za MIS, Bojan Stanisavljević, predstavnik kompanije “Naissus“, Bojan Milošević, najpoznatiji di-džej u Pomoravlju, Milenko Živković, vlasnik produkcije “Belpos“ iz Šapca koja je prijatelj i saradnik modne kuće organizatora.




Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa