5. avgust 2021.5. avg 2021.
FB strana kluba

FB strana kluba

ŽRK MEDICINAR

Plej of san

Pripreme za novu sezonu započeo je i šabački „Medicinar“, a kao i prethodnih leta, čitav proces će biti sproveden u Šapcu, dok će učinjeno tokom rada imati proveru u pripremnim duelima sve do septembarskmog starta Super lige.
Prve nedelje je predviđen rad isključivo na fizičkoj spremi, a potom, od ponedeljka, predvišeni su tehničko-taktički treninzi, uz nastavak kondicionog dela i fokus će biti na dobroj spremi rukometašica pred superligaške izazove.
-Za kondicioni deo priprema zadužen je naš kondicioni trener Bane Milojević. Od ponedeljka se radu pridružuje trener Mladen Oljača, zadužen za golmane i odmah počinjemo i grupne treninge i individualni rad. Očekuje nas visok intenzitet, a već 17. avgusta igramo pripremnu utakmicu protiv vicešampiona, Radničkog – naglasila je trener Sandra Kolaković.
Konkurenciju u ekipi u odnosu na prethodnu sezonu pojačali su bekovi: Vanja Đorđević (Sloga PM), Kristina Cvijanović (Železničar) i Ana Tomković (Bekament), dok je jedini odlazak Lana Mijailović koja je upisala studije u Novom Sadu i nastupaće za Vojvodinu naredne sezone.
Stručni štab će, uz pomenute trenere činiti još i Vladimir Pavlović koji ostaje prvi asistent Sandre Kolaković i trener druge ekipe. Prvenstvo počinje 11. septembra, a Medicinar gostuje u Boru na startu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa