19. avgust 2021.19. avg 2021.
Letnja škola matematike
OŠ “Nikolaj Velimirović“

Letnja škola matematike

Od 24-27. avgusta održaće se jubilarna 15. ``Letnja škola matematike`` za učenike koji od drugog razreda osnovne do trećeg razreda srednje škole (u pitanju su razredi koji su učenici završili). Letnja matematička škola u Šapcu nastala je sa ciljem da se prodube znanja stečena na redovnoj nastavi i sa istim ciljem se održala do danas. Zbog trenutne epidemiološke situacije, po prvi put će se održati onlajn. Posle uspešno održane ``Zimske škole``, na kojoj je učestvovalo preko 700 učenika, nadam se da ćemo i ovog puta opravdati vaša očekivanja.

Škola je besplatna za sve učenike, a rad predavača je volonterski. Predavači su kao i do sada doktori matematičkih nauka, asistenti na fakultetu, uspešni takmičari, među kojima i studenti najprestižnijih svetskih i domaćih univerziteta, osvajači zlatnih medalja na Međunarodnoj olimpijadi, a najznačajnije mesto zauzimaju entuzijastični nastavnici i učitelji šabačkih osnovnih škola i gimnazija.
Prijavljivanje za školu se vrši popunjavanjem obrasca koji se nalazi na sajtu OŠ``Nikolaj Velimirović`` i Edukativnog centra ``Trougao``. Sve dalje informacije ćete dobijati putem mejla koji navedete u prijave.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa