19. avgust 2021.19. avg 2021.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

OBILAZAK SVIH GRADILIŠTA U LjUBOVIJI

Rezultati sve vidljiviji

Predsednik Jovanović je razgovarao sa predstavnicima izvođača kao i sa radnicima na svim gradilištima, koji uprkos velikim temperaturama vredno i savesno obavljaju posao. Ljubovija je u izgradnji, a rezultati već su tu i svakog dana sve više vidljivi
Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i pomoćnik predsednika za infrastrukturu Aleksandar Perić obišli su u ponedeljak radove na svim gradilištima na teritoriji opštine Ljubovija.
Predstavnici opštine najpre su obišli radove na izgradnji prve faze bazena. Betoniranje zidova bazena je završeno i buduće kupalište polako dobija svoj oblik.

Jovanović i Perić zatim su posetili gradilište na uređenju rečnog korita reke Ljuboviđe u ulici Moše Pijade i uverili se da radovi teku po planu. Uređenje rečnog korita započeto je kod kružnog toka u Svetosavskoj ulici gde su radovi najdalje odmakli, a predstavnici naše opštine obišli su i ovu lokaciju. Narednih dana izvršiće se asfaltiranje i izrada trotoara koji su odneti u prošlogodišnjoj poplavi, a posle čega će saobraćaj od kružnog toka prema autobuskoj stanici biti normalizovan.
Pre nekoliko dana započeta je rekonstrukcija ulice Vojvode Mišića u delu jednosmerne, gde će po završetku radova ulica biti otvorena za dvosmerni saobraćaj. Danas je otvoreno i novo gradilište. U Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ započeti su radovi na izgradnji nove prostorije za decu.

Ljubovija.info


Ono što veliki deo naših sugrađana posebno interesuje jesu radovi na izgradnji carinskog terminala na mostu „Bratoljub“. Jovanović je sa šefom Kabineta načelnika Opštine Bratunac Goranom Kočevićem posetio gradilište kod mosta u Bratuncu gde su radovi u završnoj fazi i prema realnim procenama, otvaranje mosta očekuje se do kraja septembra.

Predsednik Jovanović je razgovarao sa predstavnicima izvođača kao i sa radnicima na svim gradilištima, koji uprkos velikim temperaturama vredno i savesno obavljaju posao. Ljubovija je u izgradnji, a rezultati već su tu i svakog dana sve više vidljivi.
Ljubovija.info

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa