26. avgust 2021.26. avg 2021.
Unapređenje saradnje
Poseta v.d. direktora Uprave za trezor Marka Gvera Loznici

Unapređenje saradnje

U sklopu obilaska filijala i ekspozitura u okviru filijala na području Mačvanskog upravnog okruga v.d. direktor Uprave za trezor Marko Gvero sa saradnicima boravio je 24. avgusta 2021. godine u Loznici. Tom prilikom održan je radni sastanak sa gradonačelnikom Vidojem Petrovićem na temu dosadašnje saradnje Uprave za trezor i grada Loznice u pružanju usluga građanima Loznice i Mačvanskog upravnog okruga. Bilo je reči i o unapređenju saradnje i podizanju nivoa kvaliteta u pružanju usluga korisnicima.

Sastanku je prisustvovao i načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac.

U razgovoru sa gradonačelnikom Vidojem Petrovićem i načelnikom Vladanom Krasavcem ukazano je na značaj nastavka razvijanja dobrih odnosa i međusobne podrške Uprave za trezor - filijale Loznica i lokalne samouprave. Analizirano je postojeće stanje kao i moguća rešenja za poboljšanje usluga ovog republičkog organa, kako kroz instaliranje najsavremenije opreme, uređenje „šalter sale“ tako i kroz rekonstrukciju samog objekta.

Gradonačelnik Vidoje Petrović pohvalio je dosadašnju dobru saradnju Uprave za trezor i Grada Loznice. Zaključeno je da je ovakva saradnja od izuzetnog značaja za sve direktne i indirektne korisnike budžeta koji koriste usluge filijale u Loznici.

Direktor Marko Gvero informisao je učesnike sastanka da Uprava za trezor sprovodi proces modernizacije celokupne svoje mreže, koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom Republike Srbije kroz instaliranje redomata, uređaja kojim se značajno utiče na smanjenje gužvi i ukida potreba građana za čekanjem u redovima, renoviranje šalter sala i druge aktivnosti koje će znatno olakšati pružanje usluga građanima.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa