2. septembar 2021.2. sep 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

OSNOVNA ŠKOLA LAZA K. LAZAREVIĆ U ŠAPCU

Grad pomogao infrastrurne radove

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je uoči početka školske godine Osnovnu školu Laza.K Lazarević i lično se uverio u završetak radova na promeni dotrajalih podova, zašta je iz gradskog budžeta izdvojeno četiri miliona dinara. Podovi su promenjeni u 15 učionica, 12 u matičnoj školi i tri u isturenim odeljenjima, ukupne površine 850 metara kvadratnih.

–Sticanje znanja u 21 veku mora biti na najvišem nivou. To zaslužuju u ovoj školi sa oko 1.300 učenika, koji su sa raznih takmičenja doneli mnoštvo vrednih nagrada. Obrazovanje čini temelj jednog društva i s obzirom na to dužni smo da se prema njemu odnosimo s dužnom pažnjom. Moramo uložiti u znanje da bi nam se to na najbolji način vratilo, poručio je gradonačelnik Šapca, ovom prilikom.

Direktor škole Milan Blagojević, konstatovao je da podovi u ovoj ustanovi nisu menjani 60 godina. Uz zahvalnost Gradskoj upravi i gradonačelniku na pomoći rekao je da se završavaju radovi na instalaciji kotlarnice i kompletnog sistema centralnog grejanja na pelet u isturenom odeljenju u Grušiću. Vrednost ovih radova je 900.000 dinara.

Sve u svemu, kada su infrastrukturni radovi u pitanju spremno dočekuju početak školske godine.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa