2. septembar 2021.2. sep 2021.
Radost pred  put u skamije
Tradicionalna podela rančeva i školskog materijala prvacima opštine Vladimirci

Radost pred put u skamije

Ovo je jedna od najlepših slika koje se daju videti. Kao prosvetar zadovoljstvo mi je veće a vama koji sa nestrpljenje iščekujete školake drugare poruka da znanje stičete u zdravlju i stremite najvišim ciljevima. Raduje me što ste u ovom broju prisutni, ali da će vaših vršnjaka biti i više i da ćete ostati u svojoj opštini na radost svih nas
Dom učenika srednje Posavotamnavske škole ugostio je prvačiće sa teritorije opštine Vladimirci, čelnike opštine i brojne roditelje. Kvalitetni rančevi te školski pribor izmamili su osmeh onih koji su protekle subote dobili vredne poklone pred prvi ulazak u skamije koje život znače. Teško je bilo opisati zadivljene poglede mališana koji su milovali rančeve kao ulaznicu u školsko doba koje se opet rekoše pesnici pamti od kolevke pa do groba.

Sve se utopilo u graju koja je plenila toplinom dečije radosti. I neizbežno zadirkivanje čiji je ranac bolji ali i pozdravnom besedom predsednika opštine Gorana Zarića:

-Ovo je jedna od najlepših slika koje se daju videti . Kao prosvetar zadovoljstvo mi je veće a vama koji sa nestrpljenje iščekujete školske drugare poruka da znanje stičete u zdravlju i stremite najvišim ciljevima. Raduje me što ste u ovom broju prisutni, ali da će vaših vršnjaka biti i više i da ćete ostati u svojoj opštini na radost svih nas, bio je prezadovoljan prvi čovek opštine Goran Zarić.
Stečena su naprečac nova drugarstva i otpočela nova era u životima prvačića.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa