2. septembar 2021.2. sep 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

DOBRIĆ

Asfalt kroz Jocića malu

Grad veoma dobro sarađuje sa svojom državom iz čega proizilazi i uređenje saobraćajnica, kao što je ovo koje doprinosi čvršćoj i bezbednijoj vezi Mačve i Pocerine
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, posetio je prošlog vikenda Dobrić i prisustvovao radovima na asfaltiranju kilometra puta u „Jocića mali“ , koji povezuje Dobrić sa susednim Lipolistom. Čelnik Grada je i ovom prilikom naglasio da Grad veoma dobro sarađuje sa svojom državom iz čega proizilazi i uređenje saobraćajnica, kao što je ovo koje doprinosi čvršćoj i bezbednijoj vezi Mačve i Pocerine.

- Uvereni smo da će stvaranje boljih uslova života na selu i prvenstveno infrastrukturni radovi na saobraćajnicama, koje nastavljamo doprineti ukupno povoljnijim uslovima života u selu i ostanku mladih na ovim prostorima, rekao je Pajić.

Foto: Glas Podrinja


Predsednik mesne zajednice Dobrić Dragan Živković se složio sa konstataciom gradonačelnika Šapca i dodao da oni u prioritetu pored puteva imaju i elektro mrežu.

Brana Jocić, meštanin Dobrića koji stanuje baš u ovoj mali, kaže da mu novi asfalt, kao i njegovim zemljacima pričinjava puno zadovoljstva i radosti u svakom pogledu.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa