9. septembar 2021.9. sep 2021.
"Glas Podrinja"

"Glas Podrinja"

U ORGANIZACIJI GRADA ŠAPCA SVEČANO OBELEŽEN POLAZAK ĐAKA U PRVI RAZRED

U ZNANjU JE MOĆ

U dvorištu OŠ ,,Jevrem Obrenović”, svečano je obeležen polazak đaka u prvi razred. U organizaciji Grada Šapca, priređen je program prilagođen aktuelnoj epidemiološkoj situaciji.
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić uputio je iskrene čestitke i najlepše želje svim šabačkim đacima prvacima.

"Glas Podrinja"


- Znam da želite da odrastete u zdrave, velike ljude, a ja vam želim da što više naučite, jer u znanju je moć i za znanje se treba boriti. Grad Šabac će uvek biti podrška svim osnovcima, srednjoškolcima i učenicima visokih škola zato što smo sigurni da društvo pravih vrednosti čine zdravi, pravi i pametni ljudi. Samo tako ćemo imati svetlu budućnost rekao je gradonačelnik Pajić i poželeo đacima sve najlepše u narednim godinama školovanja, rekao je gradonačelnik Pajić.

Na teritoriji grada Šapca u prvi razred osnovne škole upisano je 1.117 đaka, a Grad je svim đacima obezbedio prigodne poklone


Direktorka škole „Jevrem Obrenović“, Jasmina Bogojević zahvalila je Gradu Šapcu i svima koji su se potrudili da 1. septembar bude svečan dan za đake prvake.
- Svi znamo da je ovo izuzetan događaj u životu svakog deteta. Nadam se da ćete ga dugo pamtiti. Prvacima želim sreću, a roditeljima zahvaljujem na ukazanom poverenju koje ćemo, nadam se, opravdati, poručila je direktorka Bogojević.
Dečju predstavu „Pozorišne čarolije“ izveo je deo ansambla Šabačkog pozorišta, a hor Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ pod vođstvom profesorke Sonje Živković otpevao nekoliko poznatih dečjih pesama.
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa