9. septembar 2021.9. sep 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

GRADONAČELNIK ŠAPCA OBIŠAO OŠ „NATA JELIČIĆ“

Urađen sportski teren

Na novom terenu, fizičko će, na otvorenom, moći da radi 630 učenika ove škole. Vrednost investicije je 2,6 miliona dinara, a radovi su finansirani iz budžeta Grada Šapca”, rekao je gradonačelnik Pajić
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić obišao je OŠ ,,Nata Jeličić” gde je urađen nov sportski teren za odbojku, košarku, rukomet i mali fudbal.

Gradonačelnik Pajić istakao je da je važno da deca imaju sve uslove za bavljenje fizičkom aktivnošću da bi se zdravo razvijala.

Foto: Glas Podrinja


- Sportski teren u Osnovnoj školi ,,Nata Jeličić“ bio je u izuzetno lošem stanju i neuslovan za bavljenje sportom. Na novom terenu, fizičko će, na otvorenom, moći da radi 630 učenika ove škole. Vrednost investicije je 2,6 miliona dinara, a radovi su finansirani iz budžeta Grada Šapca”, rekao je gradonačelnik Pajić i dodao da je izgradnja sportske infrastrukture, adaptacija i rekonstrukcija sportskih terena jedan od prioriteta Grada Šapca.

Sportski teren površine je 850 kvadratnih metara. Prema rečima Zorana Starčevića, direktora OŠ ,,Nata Jeličić”, školsko dvorište je dobilo nov izgled na zadovoljstvo svih učenika, roditelja i zaposlenih.

Foto: Glas Podrinja, predstavnici uprave škole sa gradonačelnikom dr aleksandrom pajićem


- Ovo je ozbiljna investicija koja mnogo znači svima u školi. Imali smo problema sa realizacijom časova fizičkog vaspitanja, bilo je dosta rupa na terenu. Ovim radovima dobijamo jedan savremeni, multifunkcionalni teren”, rekao je Starčević.
M.F.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa