20. oktobar 2011.20. okt 2011.
SPECIJALO ZA „GLAS PODRINjA“: MINA LAZAREVIĆ

RASPEVANA GLUMICA

Sa tri godine počela da uči da svira klavir, sa pet i po upisala Muzičku školu „Stevan Mokranjac“, na republičkim i saveznim takmičenjima osvajala prve nagrade iz solfeđa i klavira, sa jedanaest godina bavila se atletikom, sa šesnaest upisala Muzičku akademiju, a sa devetnaest Fakultet dramskih umetnosti. Danas glumica i majka troje dece. Ne izostaju i muzički nastupi, a mašta o džez albumu
Beogradska glumica Mina Lazarević u utorak je gostovala u Šabačkom pozorištu sa predstavom „Menjamo žene“ u režiji Rada Vukotića a po brodvejskom hitu Majkla Stjuarta „I Love my njife“. Široj javnosti poznata je po ulozi Čupke u seriji „Porodično blago“, a predstavom „Seks bomba“ postigla je vrhunac medijske popularnosti. Prvu ulogu na filmu imala je u „Normalnim ljudima“ 2001. godine. Njeni prvi angažmani bili su uskakanja u predstave „Briljantin“ i „Violinista“. Član je Teatra T, jedinog mjuzikl pozorišta kod nas. Svoje dve ljubavi, muziku i glumu, spojila je i u predstavi „Doručak kod Tifanija“ u pozorištu „Madlenijanum“.
- U ovoj predstavi sviram i pevam. Muzikom se bavim od detinjstava. Jednog dana sam rešila da moje sredstvo izražavanja bude celo moje telo i glas. Klavir mi je u tom nekom smislu bio nedovoljan. Klavir je najkompleksniji, najlepši, najdivniji muzički instrument ali prosto sam poželela drugi način izražavanja. Definitivno muzika ostaje deo mene dok je i mene. Kad god dobijem neku prilikua da na neki način pokažem taj deo mene onda uhvatim i uradim ““ rekla je Mina Lazarević.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa