9. septembar 2021.9. sep 2021.
foto: n. c.

foto: n. c.

FUDBAL: FK SANRAJS

Šampionske generacije

Klub „Šabac Sanrajs“ trijumfalno je okončao sezonu najmlađih kategorija i ne mnogo dugu istoriju obeležio vrednim nacionalnim trofejima za svoju vitrinu. Tri generacije fudbalera u narandžastim dresovima plasirale su se nedavno, kao najbolje u zapadnoj Srbiji na završni turnir Fer plej lige Srbije, a potom u Nišu bili u globalu bolji od svih rivala i mnogo većih klupskih imena.

Sve tri generacije izborile su plasman u finale, a dečaci rođeni 2012. godine i kasnije izborile su titulu šampiona pobedivši u velikom finalu vršnjake Crvene Zvezde. Tim je tokom sezone predvodio Ivan Radovanović, nekadašnji fudbaler Mačve.

Dve godine stariji igrači, rođeni 2010. predvođeni Markom Savićem, bivšim fudbalerom i kapitenom šabačkog Radničkog, osvojili su srebro, a samo je fortuna odlučila da u penal seriji protiv Crvene Zvezde ipak ne osvoje pobednički pehar. Dečaci 2009. godište, koje trenira Jane Gavalovski, nekadašnji kapiten Mačve, pretrpeli su minimalni poraz u finalu od Niša 1:0, a u polufinalu su nadigrali beogradski Partizan.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa