9. septembar 2021.9. sep 2021.
Težak start u Boru
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Težak start u Boru

Nova superligaška sezona za rukometašice započinje u subotu, a jedan o derbija prvog kola je u Boru gde ambicioznom domaćinu gostuje šabački Medicinar. Obe ekipe sa sličnim ambicijama ulaze u prvenstvo, ne žele borbu za opstanak, a iako plej of nije obaveza, vide svoju šansu u vrlo izjednačenoj konkurenciji.

-Izuzetno nezgodna ekipa koja je dugo na okupu. Jedino ih je napustila pivotmen, svi ostali su u sastavu. Uspostavili su sistem rada i napreduju iz sezone u sezonu. Nezgodni su i na gostovanju, a posebno na svom parketu i očekujem dobar, neizvestan duel i nadam se povoljnom ishodu – ističe trener Šapčanki Sandra Kolaković.

Težak duel bi bio siguran i da su obe ekipe kompletne i maksimalno spremne, ali nažalost to sa Medicinarom nije slučaj i moguće je da na prvom gostovanju nastupe oslabljene.

-Ljubica Ivković je u karantinu, pozitivna na Kovid 19, dok iako nemaju isti virus, borbu sa prehladom su čitave nedelje vodile Ana Tomković, Aleksandra Krstić, Milica Rakić i Ivana Cvetinović. One su ponovo u trenažnom procesu, daćemo sve od sebe da nadoknadimo sedmičnu pauzu za njih. Svakako će ostaviti trag, ali nadamo se ne vidljiv na sveukupan utisak posle meča – dodaje Kolaković.

Meč u Boru zakazan je za subotu, od 19 časova. Vikend kasnije u Šapcu Medicinar očekuje ovosezonski debi protiv Vrbasa.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa